Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Hector je nestao iz ograđenog dvorišta

Pas ima 12,5 godina i nikada nije sam odlazio u šetnju Dugim Selom, teško se kreće, ne vidi i ne čuje, a pije i lijekovima bez kojih mu je život ugrožen
20. studenoga 2018. u 19:44 1 komentara 892 prikaza
Foto: Privatni album

Već dva dana dugoselska obitelj traži svog ljubimca Hectora, psa koji s njima živi 12,5 godina. Nestao je iz ograđenog i zatvorenog dvorišta iz kojeg nikako nije mogao sam izići.

Da mu je netko samo otvorio vrata i pustio ga, njegovi ljudi sigurni su da se Hector ne bi udaljio od kuće jer to nikad nije napravio. No, i da je, zasigurno bi se i vratio jer poznaje ulice Dugog Sela iz šetnji u koje je odlazio sa svojim vlasicima.

– Obišli smo sva mjesta na koja smo zajedno išli, zavirili u svaki grm, ali nigdje ga nismo našli – kaže nam sad već jako zabrinuta vlasnica. Hector se, naime, dosta teško kreće, loše vidi i čuje, a zbog infarkta kojeg je nedavno pije i lijekove bez kojih neće preživjeti. Sumnjaju, kaže, da ga je netko ukrao ili pak odvezao dalje od Dugog Sela i ostavio. Obavijestili su sve veterinarske stanice, prijatelje, objavili u oglasnicima i Facebook grupama, ali do sada nema informacije gdje je Hector.

Imate li bilo kakvu informaciju koja može pomoći obitelji u potrazi za psom, javite na 098/385-881.

Dugo selo Fleki je mjesecima živio na lancu u dvorištu, a onda je nestao nije odustajala Mjesecima nisam u Njemačkoj mogla pronaći stan da dovedem Glena
aa
MBA titula
Ne propustite priliku za stipendiju za MBA program: Je li to formula za uspjeh?

A1 izdvaja za Vas

  • kelab:

    Zao mi Hectora. Koji jad od clanka? Pa kako to pisete? Bez glave, sadrzaja i repa!