Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fimi media

Hebrang: Suđenje HDZ-u neće utjecati na izbore u stranci

'13.10.2011., Zagreb - HDZ odrzao konferenciju za medije kao reakcija na objavu oporbe da nece sudjelovati u radu Sabora do kraja aktualnog saziva. Andrija Hebrang. Photo: Patrik Macek/PIXSELL'
'Patrik Macek/PIXSELL'
16.04.2012.
u 10:46

Sigurni smo da možemo obraniti stranku, rekao je Andrija Hebrang prije sjednice Predsjedništva stranke

Andrija Hebrang, Gordan Jandroković i Petar Čobanković u ponedjeljak su prije sjednice Predsjedništva stranke istaknuli kako početak suđenja u slučaju Fimi media neće utjecati na unutarstranačke izbore, prenose 24 sata.

– Svakom tko je u HDZ-u jasno je da HDZ nikada nije imao nikakav crni novac. Sigurni smo da možemo obraniti stranku – rekao je Hebrang te dodao kako će Predsjedništvo HDZ-a svjedočiti na suđenju jer su to predložili njihovi odvjetnici.

Istaknuo je kako je to logično jer su oni "autentični svjedoci". Jandroković i Čobanković također smatraju kako suđenje neće utjecati na unutarstranačke izbore.

Komentara 12

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
11:08 16.04.2012.

Ha ha ha ha !!!

BA
Bay
11:27 16.04.2012.

\'\'... suđenje neće utjecati na unutarstranačke izbore\'\'. Ali će utjecati na veliku većinu ljudi da više nikada ne glasaju za vas ... Iskompromitirali ste se do kraja i to se ne zaboravlja ...

MA
matej85
11:07 16.04.2012.

i tog hebranaga bi ja priupito svašta, zna se da je sanaderov bliski suradnik bio i nije moguće da ništa nezna o ovim aferama...i šta sad on ima za pričat o izborima tu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije