Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Politolog Ivan Rimac:

'HDZ već u kampanji, oporba još ne zna što bi, ni s kim bi'

05.06.2023.
u 19:25

Nije još načisto hoće li to biti koalicija samo lijevih stranaka ili opća antihadezeovska koalicija

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
11:03 06.06.2023.

na slici su buduci predsjednik i premijer republike pescenica..

V0
Vlaskoulicanec4.0
07:36 06.06.2023.

HDZ bi samo trebao ovu vašu gornju fotki staviti na plakate uz tekst: "Zar zaista želite ovu dvojicu?", i već su dobili izbore!

BL
blackeder2022
23:17 05.06.2023.

Koja oporba?Grbin i i njegove punjene paprike su kao oporba?Pa ni on sam neče za sebe glasati ,zašto bi netko za njega glasao?Penava ili Petrov?Oni ni ne znaju što su jučer jeli a kamo li što bi sutra jeli!Ovi ostali su nebitni jer sa njima ni lijevi centar ni desnica nema koalicijsku kapacitet za pobijedu nad HDZom.Lideri građanskog centra su grupa intelektualaca s dobrim idejama ali bez mnogobrojne szranačke infrastrukture i izraženog ega zbog kojega bi svakoj koaliciji više bili teret tj. Izvor sukoba nego čvrsti oslon koalicijskoj vladi.Plenković,mirno spavaj i slatko snivaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije