Naslovnica Vijesti Hrvatska

HDZ-ovi vijećnici Ramljak i Gojo spašavaju Keruma i Bečić?

Hadezeovka Sanja Bilač tvrdi da će na sjednici predložiti i smjenu N. Bečić, šefice Gradskog vijeća
14. veljače 2012. u 20:33 9 komentara 11 prikaza
'25.09.2009.,Split, Hrvatska - U Jokeru je osnovana Hrvatska gradjanska stranka na celu s predsjednikom Zeljkom Kerumom .Nevenka Becic , Photo: Leonard Nincevic/VLM/PIXSELL'
Foto: 'Leonard Nincevic/VLM/PIXSELL'

Dan nakon što je splitska oporba predala zahtjev sa 12 potpisa da se održi izvanredna sjednica Gradskog vijeća na kojoj će tražiti raspisivanje referenduma za smjenu gradonačelnika Željka Keruma, a trinaesti, odlučujući glas za donošenje odluke najavila je dati Milica Cipci, Kerumova vijećnica iz Stranke umirovljenika, HDZ-ovi vijećnici Mirko Ramljak i Tomislav Gojo, potpisnici zahtjeva, izjavili su da oni nisu tražili raspisivanje referenduma.

Njihova stranačka kolegica Sanja Bilač nema dvojbi. Naprotiv, na istoj će sjednici predložiti i smjenu Nevenke Bečić, predsjednice GV-a.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
  • dejavu:

    Spasila bu njega drugarica&vernica ! ...kao sto je I jugoslaviju spasila....

  • praseca gripa:

    Ovaj narod kao da je dolaskom zime pomahnitao! Htjeli bi u Kerumovu i Becickinu fotelju! Nek se strpe dok ih narod ne izabere (na sveto nigdarjevo)!

  • Toni50:

    Velika propaganda jugoslovena ipak nije urodila plodom rekao je Kerum onima koji su i koji ne spavaju samo vrebaju traže kako ga smijeniti skinuti sa te funkcije !