Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukidanje 'Hrvatske uživo'
Povratak na članak

HDZ-ov zastupnik kritizirao Maju Sever, ona upitala Plenkovića je li to stav HDZ-a

"Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko", napisao je HDZ-ov saborski zastupnik Petar Škorić na Facebooku.

Komentari 82

BE
beitsche
22:19 11.09.2017.

Kad su maknuli bezrazlozno Jozu Barisica gospodi Maji je tad bilo svejedno..Tako da je i nama koji placamo Htv pretplatu potpuno svejedno sto je otisla jedna bez znacajna novinarka kao Maja .

VL
PL
@ploto@
22:25 11.09.2017.

Kod Soroša za takve uvijek ima posla,čak i ako ju njena matična partija ne zbrine.Inače pamtim dotičnu kad je došla na tadašnji Z3,koji je emitirao program za djecu.Mutava,nije uopće znala normalno izgovarati riječi,nego je nešto frfljala.Prvo što mi je palo napamet da mora imati debelu vezu da može biti frfljava voditeljica na javnoj televiziji.I nikad mi nije jasno zašto je ona bahata jer nema u njoj baš ništa privlačno niti kao osobi niti kao novinarki.Daleko najgora voditeljica na HRT.Jednostavno ona nije televizično lice za stavit ispred kamere. A o programu i izboru gostiju,to je posebna priča .Čudi me da je nisu ukinuli još prije.Nieno guranje neoliberalnog svjetonazora je odavno postalo iritantno.Novinari na javnoj televiziji bi ipak trebali svoj svjetonazor zadržati za sebe.Kod nje je to bilo toliko očito.

VL
BO
bojuki1
23:54 11.09.2017.

Nije mi jasno zašto ona zbog nečijeg (legitimnog) stava o njoj ili HTV-u pita g. Plenkovića? Kada je Milanovića dočekivala s "baci pet" ili je preko usta lijepila flaster ili se Josipoviću bacala oko vrata onda nije nikoga pitala uu vlasti niti predsjednika bilo koje stranke propitkivala da li je to i takvo njezino ponašanje uredno....Tipični komunjarsko boljševički sindrom, što je dozvoljeno njima nije drugima, a kada se stvari stave na svoje mjesto onda kmeče i cvile. Pitanje je sata kada će dreknuti tzv. "antifa" fronta i sve te promjene (od kojih iskreno, ne očekujem puno!) proglasiti daljom "ustašizacijom" države!

VL
Avatar ÜberGreten
ÜberGreten
22:21 11.09.2017.

Vidi vidi bahate Delijke kako misli da je nekakav rukom položeni dnovinarski faktor ali na našoj grbači. Odi si dragice u privatnike, pa četaj sa premijerom ako se spusti na tvoju razinu. Jugosi iz Rtla ili N1 jedva čekaju takve

VL
Avatar Admin je očajni šupak
Admin je očajni šupak
22:32 11.09.2017.

Maja Sever je aktivistica, to ne skriva, čak je na to i ponosna. Sve takve treba potjerati s javnog servisa kaka bi HRT trebao biti, a ne samo ukinuti emisiju

VL
NE
Necujato
22:47 11.09.2017.

Ova partijska drugarica nije ni psihicki ni fizicki za voditeljicu na Hrvatskoj televiziji. Ima govornu manu i boluje od sindroma antihrvatstva.

VL
DU
Deleted user
23:17 11.09.2017.

To je stav većine hrvatskog naroda koji godinama trpi potpuno neeprofesionalo ponašanje ove svete krave.

VL
Avatar mofo
mofo
01:06 12.09.2017.

Sjećam je se kad je bio referendum o braku, gdje je nakon rezultata izjavila da je sramotni referendum prošao kod hrvatskih glasača.. mislim, koja bahatost, većina je odlučila, a onda toj većini, koja joj btw daje placu, kaže da je sramotna.. jer dekoracija je dobra samo kada je po mome, tako nešto sada vidimo svugdje po svijetu, eto naša Maja da u nečem predvodi....

VL
DU
Deleted user
03:15 12.09.2017.

Misli Severuša da je faktoruša pa vrhovi političkih stranaka i stranke trebaju imati stav o njoj.

VL
Avatar maxist
maxist
06:38 12.09.2017.

Osobe koje se pojavljiju na ekranu trebale bi biti -školovane, bez fizičkih a osobito govornih mana i raditi taj posao ne opterečujući svojom pojavom gledaoce !! ! Javna tv je u tome nužno predvodnica i svako odstupanje je posljedično -onono što ne valja ! Šteta ! Postojala je dobra praksa desetljećima i uspjelo se deprofesionalizirati struku, Sa šanka za urednicu...

VL
PR
prajdali100
06:29 12.09.2017.

Eto premijer Tebi treba nešto odgovoriti !!! Koja bahata dnovinarka !Bar 20x sam na ovom portalu napisao da Te treba smijeniti zato što si umišljena i crveno obojena,nažalost i bezobrazna.Ima jos nekoliko "drugarica" koje takoder treba potjerati.Adios.

VL
DD
ddh
07:01 12.09.2017.

Ovo je zgodno. Politicki i ideoloski najkorumpiranija propagandistica SDP-a u medijima u Hrvatskoj, tamno crvema i nevjerokatno uobrazena i bahata Maja Sever trazi objasnjenje od Premijera, dali je misljenje jednog clana HDZ-a i sluzbeni stav stranke. I to je indikativno za komunjare. Kad izmisljaju, lazu i spletkare, za njih je to u redu i to opravdavaju pravom na slobodu misljenja i govora. A kad netko od pogodjenih tim, niti nazivom vrijednog "novinarstva" izrazi svoje misljenje, onda on kao nebi smio imatí pravo svoje misli artikulirati. To je pluralizam na komunisticki nacin, da ono sto ja smijem, ti nesmijes. Usput receno, u zadnjih desetak godina, odluka HRT-a, da se pljuvacnica po Vladi, jer je to pravi naziv za tu emissiju, ako je ta Vlada iz HDZ-a zvana "Hrvatska uzivo" ukine, prvo ispravno rjesenje. A Severovu, Arezinu, Pavicku i Vlahova sa svim ostalim podanicima u grupi Hrvatska uzivo, treba i najuriti i izbaciti van iz javnog prostora. Te bahate, uobrazene komunjare nebi i javnom prostoru smjele imati mjesta. Nesmiju imati mjesta nekvalificirani ideolosko crveno-yugoslavenski zadojeni novinari nigdje na javnim televizijima niti u javnom prostoru. Nek ich zaposli sovjetski Barnardic, a ne da ich placaju gradjani.

VL
DU
Deleted user
08:26 12.09.2017.

Sever mi se posebno smučila kada je nakon izbora organizirala demonstracije pred predsjedničinom zgradom uz podršku Vesne Pusić i ostalih "antifašista"

VL
DU
Deleted user
07:51 12.09.2017.

Niste u pravu. Ja mislim da ona voli nešto hrvatsko - hrvatske kune. U stvari, voljela bi ih da se zovu bilo kako. Čak i reichsmarks.

VL
AJ
ajovic
10:06 12.09.2017.

Neka malo ide u Njemačku.Dobra bi bila za spremačicu.

VL
MO
moslavina995
10:21 12.09.2017.

Koja glupača! Dobro joj je rekao Škorić, samo je zaboravio da se u demokraciji ne smije reći istina.

VL
DI
dinamic
11:34 12.09.2017.

Jedna od onih zbog kojih sve manje gledam HTV!

VL
BU
Bubalamala
11:29 12.09.2017.

Hrvatsku dokazano vole ovi kojima se sudi za Fimi Mediju, INA-MOL i niz drugih procesa , javne krade, no to ovim pljuvacima po partijskoj duznosti nije jasno !

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
12:03 12.09.2017.

ako su korupcija,izrabljivanje naroda za sebične probitke,lopovluk,nepoštenje,oholost,osiromašivanje naroda i razne druge pokvarenosti nacionalne vrijednosti onda ih i ja mrzim..takve priče o idealima posluže kao pokrivalo za iskvarenost onih koji ih promoviraju.za dotičnu TV voditeljicu neću komentirati jer ne gledam TV i nisam upućen u njen rad.

VL
Avatar kakomijetakomije
kakomijetakomije
08:07 12.09.2017.

politička elita-grupacija koja je najduže bila na vlasti sada se brani i opravdava na sve moguće načine,i prebacivanjem odgovornosti na druge.samo oni nisu loši a oni koji ne misle kao ni su loši.jeftine priče za glupave

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.