Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukidanje 'Hrvatske uživo'

HDZ-ov zastupnik kritizirao Maju Sever, ona upitala Plenkovića je li to stav HDZ-a

Petar Škorić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/4
11.09.2017.
u 21:57

"Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko", napisao je HDZ-ov saborski zastupnik Petar Škorić na Facebooku.

Saborski zastupnik HDZ-a Petar Škorić preko Facebook profila pohvalio je odluku HRT-a da se ukine emisija "Hrvatska uživo" te oštrim riječima napao novinarku i urednicu Maju Sever

"Konačno korak naprijed prema javnoj televiziji. Maja Sever postala je najbolji primjer arogantnog i bahatog SDP-ova propagandista koji promovira propalu totalitarističku ideologiju. Licemjerno je da emisiju 'Hrvatska uživo' uređuje osoba koja mrzi sve hrvatsko", napisao je Škorić na Facebooku. 

 

Novinarka i urednica Maja Sever je reagirala na objavu pitanjem premijeru i predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću je li Škorićev stav i službeni stav stranke. "Je li ovo službeni stav", upitala je Plenkovića i HDZ Maja Sever. 

 

Komentara 82

BE
beitsche
22:19 11.09.2017.

Kad su maknuli bezrazlozno Jozu Barisica gospodi Maji je tad bilo svejedno..Tako da je i nama koji placamo Htv pretplatu potpuno svejedno sto je otisla jedna bez znacajna novinarka kao Maja .

PL
@ploto@
22:25 11.09.2017.

Kod Soroša za takve uvijek ima posla,čak i ako ju njena matična partija ne zbrine.Inače pamtim dotičnu kad je došla na tadašnji Z3,koji je emitirao program za djecu.Mutava,nije uopće znala normalno izgovarati riječi,nego je nešto frfljala.Prvo što mi je palo napamet da mora imati debelu vezu da može biti frfljava voditeljica na javnoj televiziji.I nikad mi nije jasno zašto je ona bahata jer nema u njoj baš ništa privlačno niti kao osobi niti kao novinarki.Daleko najgora voditeljica na HRT.Jednostavno ona nije televizično lice za stavit ispred kamere. A o programu i izboru gostiju,to je posebna priča .Čudi me da je nisu ukinuli još prije.Nieno guranje neoliberalnog svjetonazora je odavno postalo iritantno.Novinari na javnoj televiziji bi ipak trebali svoj svjetonazor zadržati za sebe.Kod nje je to bilo toliko očito.

BO
bojuki1
23:54 11.09.2017.

Nije mi jasno zašto ona zbog nečijeg (legitimnog) stava o njoj ili HTV-u pita g. Plenkovića? Kada je Milanovića dočekivala s "baci pet" ili je preko usta lijepila flaster ili se Josipoviću bacala oko vrata onda nije nikoga pitala uu vlasti niti predsjednika bilo koje stranke propitkivala da li je to i takvo njezino ponašanje uredno....Tipični komunjarsko boljševički sindrom, što je dozvoljeno njima nije drugima, a kada se stvari stave na svoje mjesto onda kmeče i cvile. Pitanje je sata kada će dreknuti tzv. "antifa" fronta i sve te promjene (od kojih iskreno, ne očekujem puno!) proglasiti daljom "ustašizacijom" države!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije