Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ISPUCAVA ĆORKE O BLOKADI'

HDZ opleo po Milanoviću: Iskompleksiran je, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića

Milanović u vojarni u Delnicama položio vijenac za poginule pripadnike Specijalnih postrojbi HV-a
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/2
20.05.2022.
u 18:20

Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači - prije ruske agresije na Ukrajinu - otvoreno protivio širenju NATO-a, napisali su

HDZ se obrušio na predsjednika Zorana Milanovića putem Facebooka, navodeći kako bi Hrvatska bila izolirana od svih saveznika da je do njega. 

Ponovno su njegova ponašanja povezali s djelovanjima Kremlja, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

''KAKO MOŽEŠ POMOĆI SVOM NARODU AKO SVE OKREĆEŠ PROTIV SEBE?

Šveđane naziva 'fašistima' i 'nabija ih…', fućka mu se za europska sredstva u jeku najgore krize, na dnevnoj bazi vrijeđa SAD, Francusku, Ukrajinu i 'korumpirane Ukrajince', Njemačku & 'male Švabe', Veliku Britaniju, pljuje po NATO i EU, želi uvući Hrvatsku u sukob sa zapadnim partnerima. Da je do Milanovića, Hrvatska bi bila izolirana od svih saveznica, a Hrvati u BiH napušteni kao u njegovome premijerskom mandatu.

Današnja Hrvatska: Na jednoj strani Milanović, Raspudić, Beljak, Radnička fronta - na drugoj svi ostali. Na jednoj jačanje savezničke suradnje i sigurnost u okviru NATO-a i EU-a, na drugoj moskovski čovjek s Pantovčaka & blokada i izolacija Hrvatska. Smjer za budućnost i smjer za prošlost.

Jesu li Milanoviću na prvom mjestu ruski ili hrvatski interesi?

Glasan kada treba braniti Kremlj, još se u veljači - prije ruske agresije na Ukrajinu - otvoreno protivio širenju NATO-a. No tada se još nije bio dosjetio zlorabiti Hrvate u BiH za svoje proruske stavove. Koliko mu je stvarno stalo do njih pokazivao je dok je 'hrabro' u crvenom šuškavcu podupirao Komšića i tzv. građansku BiH, radovao se kada im je drugi narod nametao političke predstavnike, a kao premijer pune 4 godine na Europskom vijeću nije izustio nijedno slovo o nepravednom Izbornom zakonu BIH i majorizaciji Hrvata - i to dok su im se otimala prava. Bio je šutljivi, nezainteresirani poltron kada je trebao zastupati Hrvatsku i Hrvate u BiH!

I sada, dok ispucava 'ćorke' o blokadi, ne samo da ide na ruku Kremlju koji provodi svirepu agresiju nad Ukrajinu, nego u biti i učvršćuje poziciju onima koji preglasavaju Hrvate u BiH. Iskompleksiran, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića, jedini 'uspjeh' koji on može postići jest to da samu Hrvatsku izloži 'vetu' i 'blokadama' - čije će žrtve biti hrvatski građani. I to u jeku najvećih sigurnosnih, gospodarskih i energetskih neizvjesnosti'', napisali su. 

>> VIDEO Milanović vs. Plenković: 'Jeste li vi čuli što je on rekao?', 'Može napraviti jedan-nijedan sklek...'

Komentara 35

PR
prajdali100
23:22 20.05.2022.

Ovo što se događa u vrhu hrvatske politike je sramotno i Državu jako puno košta.Što je tom Milanoviću?

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
19:31 20.05.2022.

Ako je Milanović ruski igrač... što je onda Hdz? *Agrokor

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
11:40 21.05.2022.

HDZ opleo po Milanoviću: Iskompleksiran je, pakostan i ljubomoran na Andreja Plenkovića ali je sjajan blefer kojiu se radi promocije i moguceg profita kao pravi hrvat iz starog komunista pretvorio u balkanskog domoljubnog fatalista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije