Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprava o HRT-u
Povratak na članak

HDZ o Milanovićevoj vlasti: Urednike su u staljinističkoj čistki maknuli s radnih mjesta

Iz HDZ-a poručuju da predsjednik SDP-a Zoran Milanović "zaboravlja da je prilikom svojeg dolaska na vlast za samo pet dana smijenio čak 40 urednika na javnoj televiziji".

Komentari 133

Avatar TvojUjko
TvojUjko
15:39 15.02.2016.

Ukinite TV pretplatu i da vidite kako će te narod privuči na svoju stranu, 80kn za što? Da bi pljuvali po Predsjednici kolindi i njezinoj inagoraciji, u dnevniku vidiš samo greške Domoljubne , a SDP i Kukuriku je antifašistički Bog koji je došao u Hrvatsku da spasi narod od ustaša...Ukinite pretplatu pa neka žive kao Nova i RTL!!!

VL
Avatar juricamesko
juricamesko
15:38 15.02.2016.

ne mora Hdz slijediti staljinističke metode Zorana Milanovića kad je HTV u pitanju.eto za promjenu uz Radmana vi smijenite samo 30 urednika u 15 dana.deset im ostavite.biti će dovoljno.

VL
PR
prajdali1
15:38 15.02.2016.

Ma nema potrebe nešto Milanoviću i SDP-u pojašnjavati.Oni su prošlost,nadam se zauvijek.

VL
DU
Deleted user
15:50 15.02.2016.

Milanović brani ono što je u demokraciji neobranjivo.Jedno pravo drži ze sebe i svo0ju komunističku partiju a drugima to isto pravo negira.Eto što su komunisti i njihovo viđenje demokracije.

VL
Avatar abakus
abakus
16:04 15.02.2016.

2012. smijenjeno je više od 40 urednika, većinom iz informativnog programa, u manirima prave staljinističke čistke. To Milanoviču tada nije bio problem. Time je strahovito narušena objektivnost HRT-a a kvaliteta programa srozana je do negledljivosti, unatoč ogromnom novcu koji se HRT-u svakog mjeseca slijeva od pretplate. maknuti su profesionalci i objektivni novinari,a dovedeni podobni nesposobnjakivići, kojima je jedina vrlina bilo stalno pljuvanje po svim ljudima desne orijentacije te po svim tradicionalnim vrijednostima. U vrijeme kad je u Hrvatskoj bila Judith Reisman, histerija na HRT-u protiv te žene dosegnula je vrhunce, jednako i kao kad je pokrenuta inicijativa za građanski referendum o braku kojeg mediji na čelu s HRT-om nisu znali kako bi gore ocrnili. Ta sramota i to jezivo vrijeđanje svih ljudi koji drugačije misle od bivše vlade ne može se zaboraviti. Radmana treba maknuti s čelne pozicije HRT-a, vratiti u njega izbačene novinare, maknuti urednike koji su se dokazali svojim vrijeđanjima i neprofesionalnošću i vratiti tu javnu tv kuću njezinom zadatku, prije svega objektivnom informiranju. I staviti konačno i nekoga drugog da vodi emisiju tipa Nu2 - zašto se taj drugi voditelj ne bi izmjenjivao sa Stankovićem u tom terminu? Predlažem Dujmovića, on bi za to bio odličan.

VL
SA
sanjaaa0801
15:51 15.02.2016.

Hrt je sluganska kuca sdp-a, a placamo ju svi mi, za sta?? Da unistava hrvatsko nacionalno bice gdje god moze, da nam Pupovac drzi lekcije o svemu i da kad upalis tv i dalje izgleda kao da je Milanovic premijer, a Ostojic prvi policajac! Dosta je vise Radmanovog rusilackog i huskackog djelovanja !

VL
DU
Deleted user
15:55 15.02.2016.

Nitko ne piše kako je drug Radman dao otkaz samohranoj majci Heleni Krmpotić i bacio je na cestu.Žena nema za koru kruha..Stpe Alfier,Miklaušević Pavić;Zovko,Maja Sever,Lela Knežević,dopisnica iz Brisela Paro i ne bih pobrojao crni vrag.To su novinari u službi Milanovića,Ivee Josipovića a Radman agent KOS-a sve provodi i služi Yugokomunističkoj kamarili.Koje su kompetencije gore navedenih osim poslušnosti i odanosti partiji.Koje reference ima agent Radman.Dalekovidnica koja pušta njihove vijesti je protiv hrvatskog naroda i ne gledam je već par godina.

VL
TO
tompanther
15:49 15.02.2016.

Di ces na komuniste sa argumentima;)

VL
RA
ravko1952
15:49 15.02.2016.

Onaj tko još ne shvača da je barem ravnoteža, ako ne kontrola medija, nešto bez čega se ne može u politici, taj je definitivno u mentalnim pelenama. Stoga nemilice primjeniti zakon koji su sdrpenjare donijele. Posmjenjivati. Tek onda možemo ići dalje.

VL
DU
Deleted user
15:51 15.02.2016.

HTV-ove informativne emisije su redom smeće do smeća i jedini kriterij im je podobnost bivšoj Vladi. To je jasno svakome tko iole razmišlja svojom glavom.

VL
TP
trias politica
16:03 15.02.2016.

Čim je kukuriku koalicija došla na vlast moglo se vidjeti razne dokumentarne i druge filmove obojane bojom tita i partizana. Mislim da drugi dokazi o Milanovićevoj doktrini nisu potrebni. Četiri godine su propagirali svoju ideologiju našim novcem!

VL
Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:01 15.02.2016.

Urednici su dobro prosli, partija je to rjesabvala jamama i dugogodisnjim robijama.

VL
ŠK
škurabura
15:55 15.02.2016.

U hrt poslati što prije financijsku i kriminalističku policiju Tamo se već godinama putem tajnih ugovora vrši pronevjera našeg novca Ni danas ne znamo koliko je točno zaposlenih koliko je honoraraca i kolike su njihove plaće.O regionalnim centrima da ne govorimo.Koliko potplatiš toliko te ima u medijima.

VL
JK
ja-kan
16:06 15.02.2016.

Sve programe HRT-a privatizirati i ukinuti pretplatu - to je jedino rješenje. Priča o javnom servisu i javnoj televijziji je priča za naivne. Pitanje je samo dali ova Vlada ima hrabrosti privatizirati ovu rupu bez dna.

VL
DU
Deleted user
16:17 15.02.2016.

Ako je ta smjena 42 urednika bila politička, što je normalnije da se žrtve te partijske smjene, odmah vrate na svoja radna mjesta. O nositelju štafete, kosovcu Radmanu što uopče razglabati.

VL
KA
karlot537
16:22 15.02.2016.

Ja mislim da ta s.... iz SDP nece nikad Vis biti na vlasti....

VL
Avatar poglavito
poglavito
16:35 15.02.2016.

Da ostade partija za kormilom i vikarni episkop Egerski mitroPomfirije bi dobio na HTV udarni termin glazbene kulture .

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
16:36 15.02.2016.

Milanović se sada boji da mu ne "razvale" postavljeni sustav kontrole javnog mnijenja i da izgubi svaku priliku ponovnog dolaska na vlast,a na taj način i utjecaj na cijeli represivni aparat,koji je stavio pod svoju kontrolu,pa se otvara najgora mogućnost "propitkivanja" njegove djelatnosti i članova obitelji,a i cijelog SDP-a,pa kada se tome doda mogućnost lustracije i ministra kulture koji želi,između ostaloga,pročešljati i sve arhive (naročito one SKH,koja je u posjedu slijednika,kao i nekretnine(!!),SDP-a)...to je za njih katastrofa,jer se može dogoditi da je prava zločinačka organizacija na suprotnoj strani od HDZ-a odnosno da su to moderni "antifašisti" (čitaj: udbokomunisti),koji uz pomoć medijskog sustava,urlajući o fašizmu,pokušavaju zaustaviti i otkloniti,ono do čega neumitno MORA doći...do izlaska ISTINE na svijetlo dana! Samo naprijed, rasčistite sve,pa koga zakvači zakvači,narodu je dosta nerješene situacije i stalno optuživanje Hrvata za nešto što ne čine niti žele!

VL
Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
16:42 15.02.2016.

Dovoljno je samo pogledati koji su urednici degradirani i bačeni na margine,a kakvi diletanti su ih zamijenili ! Isto tako,zastupljenost naših Srba neka bude procentualno ista koliko ih je u stanovništvu zemlje...nemam ništa protiv,ali ništa više od toga! I tako treba biti u svim područjima života! Tko je protiv takvog,poštenog,načina,znači da želi nešta nepošteno.Pametnom dosta!

VL
LU
lukivoda
16:10 15.02.2016.

već su odavno trebali smjeniti Radmana i njegovu goebels garnituru novinara

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.