Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sve je na nama'

HDZ je uvjeren u pobjedu na izborima za Europski parlament

Tomislav Čuljak
06.04.2013.
u 21:32

Čuljak je spomenuo i "rezultate raznoraznih anketa" u medijima u kojima se prikazuje „stalan pad popularnosti HDZ-a i predsjednika Tomislava Karamarka“ pojasnivši kako to uopće nije tako.

- Nema nitko drugi u HDZ-u umjesto vas tko može ostvariti izbornu pobjedu i samo ako vi to hoćete, HDZ može pobjediti. Sve je na nama. Uvjeren sam u pobjedu HDZ-a jer znam da to možemo i znamo - rekao je politički tajnik HDZ-a Tomislav Čuljak u Vinkovcima gdje je održana proširena sjednica ŽO HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije pod predsjedanjem predsjednika Bože Galića. Čuljak je spomenuo i \"rezultate raznoraznih anketa\" u medijima u kojima se prikazuje „stalan pad popularnosti HDZ-a i predsjednika Tomislava Karamarka“ pojasnivši kako to uopće nije tako i da neke druge ankete pokazuju sasvim suprotno.

- Naša snaga je u našem članstvu a koliko smo jaki pokazuje i ovaj veliki broj vas najodgovornijih ljudi iz vodstva HDZ-a u Vukovarsko-srijemskoj županiji - rekao je Tomislav Čuljak. Božo Galić je izvjestio o dolasku i predstavljanju kandidata HDZ-a za EU Parlament u ponedjeljak kada će posjetiti Županju, Otok, Ilok, Vinkovce i Vukovar te pozvao sve članove kao i građane naše županije da dođu i čuju kandidate HDZ-a kao i njihov program te ih na predstojećim izborima podrže.

Među kandidatima HDZ-a za EU Parlament je i Zdravko Krmek iz Vukovarsko-srijemske županije. Galić je istaknuo važnost izbora za EU Parlament kao uvertiru u predstojeće lokalne izbore i svoju uvjerenost u pobjedu HDZ-a te značaj i ulogu svakoga člana kao i kvalitetan program HDZ-a i važnost \"izlaska na izbore koji će biti početak kraja vladanja SDP-a i njihovih koalicijskih partnera na nacionalnoj razini\". (mf VLM)

>> Sve o izbrima za europski parlament pratite i na našem specijalu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije