Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pad rejtinga

'Marakeška avantura': HDZ na društvenim mrežama bocnuo predsjednicu

Andrej Plenković
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
08.11.2018.
u 20:16

Predsjednica Grabar-Kitarović, uslijed „marakeške avanture“, izgubila je oko četvrtine pozitivnog dojma, objavio je HDZ na Facebooku

HDZ je na svojoj internetskoj stranici objavio rezultate CRO Demoskopa o rejtingu stranaka i političara u Hrvatskoj, a prema kojem su rasli na ljestvici preferencija političkih stranaka.

Pohvalili su se kako im je rejting porastao s 27,5 posto na 28,4, a priliku su iskoristili kako bi se nasladili sve lošijem rejtingu SDP-a, ali su bocnuli i predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović.

– SDP (Sunovrat Demagoške Partije) tone sve dublje - pali su na 17.4 %! A lijepo smo upozoravali: što Davor Bernardić & Gordan Maras više nastupaju, to je rejting SDP Hrvatske manji! Predsjednica Grabar-Kitarović, uslijed „marakeške avanture“, izgubila je oko četvrtine pozitivnog dojma, pavši s prošlomjesečnih 25.2 na sadašnjih 19.4 % – objavljeno je na službenoj Facebook stranici HDZ-a.

Priliku su iskoristili i kako bi pohvalili svog čelnika.

– S druge strane, predsjednik Andrej Plenković je narastao s 9.7 na - 11.4 – istaknuli su.

Predsjednicu su spomenuli i u objavi na Twitteru gdje su napisali kako joj je rejting pao u nekoliko dana za 5,8 posto.

>> Pogledajte “okršaj” Plenkovića i Marasa u Saboru

Komentara 47

SP
Spezispezi
20:28 08.11.2018.

HDZ je pojeo SDP-a. Nekadašnji partijski birači sada podržavaju novu lijevu stranku HDZ, pa SDP nema više esencije ni razloga za postojanje. Desno biračko tijelo sada je najviše među neopredjeljenima i čeka tko će se od jakih igrača javiti na pozornici.

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:50 08.11.2018.

Ovo je poruka, koju ćemo sad prevesti: HDZ je taj koji odlučuje tko ima kakav rejting, jer HDZ je taj koji kontrolira APIS i taj koji broji glasove. Birači su stoka koja o ničemu ne odlučuje. Izbori su samo maska.

MO
mobitel20
20:44 08.11.2018.

Sorosoidna "Promocija pljus". Promovira Otvoreno Drustvo, kao i Plenkovic. Zajedno s Antom Kantom, Telegramom i Imbexom provode propagandnu kampanju protiv Kolinde! Prozirni ste ! Zbog "Marakesha" joj rejting nije pao, nego se povecao. Trump vas je dobro nazvao: propagandni fakeake news. Slomit cemo vas, zato se znojite i aktivirate sve spavace. Pa cak i ove bijednike trolove po mrezi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije