Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor

HDSSB demantira da stoji iza prosvjeda u Osijeku

prosvjedi osijek (1)
Pixsell
28.02.2011.
u 12:27

Ironično se osvrnuo na fotografiju na kojoj je župan i čelnik HDSSB-a Vladimir Šišljagić s jednim od organizatora prosvjeda

Tvrdnja da iza prosvjeda u Osijeku stoji HDSSB, a koju se potkrepljuje činjenicom da je toga dana u Osijeku viđen župan Vladimir Šišljagić, isto je kao utvrditi da je čudo to što dan počinje izlaskom sunca – komentirao je saborski zastupnik HDSSB-a Dinko Burić izjavu HDZ-ova ministra Tomislava Ivića.

Ironično se osvrnuo na fotografiju na kojoj je župan i čelnik HDSSB-a Vladimir Šišljagić s jednim od organizatora prosvjeda, a čime su mahali u HDZ-u dna ranije. Pokazao je, naime, zajedničke fotografije premijerke Jadranke Kosor, Ive Sanadera, Mladena Barišića, Damira Polančeca i još nekolicine iz vrha HDZ-a.

– Evo krunskog dokaza da su oni i ostala hajdučka skupina i te kako znali o Sanaderovim i Barišićevim rabotama te pljačkanju državnog novca. Priložit ćemo ovo DORH-u, ne moraju tražiti druge dokaze – kazao je Burić u svom stilu.

O pokradenom državnom novcu Barišić je, dodao je, ispjevao mnoge pjesme, a u jednom od posljednjih soneta "pjeva se i Ivićevo i Šeksovo ime".

– Zasad su dobili samo sporedni značaj. Jer, što je 300.000 eura koje su torbarili njih dvojica, dijelom za Osječku televiziju, dijelom za sebe, u odnosu na 80 milijardi opljačkanog novca – naveo je Burić.

Sedam godina HDZ-ove vladavine, dodao je, sedam je godina nesreće za narod. Policiji je poručio da treba "braniti narod od lopova, a ne lopove od naroda".

Komentara 1

Avatar Kairosa
Kairosa
00:11 01.03.2011.

Glavaševci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije