Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNIVAČKI ZBOR

HČSP utemeljio Klub sveučilištaraca Kvaternik

Zrinka Pezer
Foto: HČSP
23.12.2013.
u 10:56

Predsjednik HČSP-a Josip Miljak rekao je da će klub iznjedriti buduće pravaške prvake

U subotu je u Europskom domu u Zagrebu održan je osnivački zbor Kluba sveučilištaraca Kvaternik. Za predsjednicu kluba koji je utemeljio HČSP izabrana je 19-godišnja studentica povijesti s Hrvatskog katoličkog sveučilišta Zrinka Pezer, koja je privukla pozornost javnosti kontroverznim intervjuom za Dnevno.hr u kojemu je između ostalog izjavila da je glavna dužnost žene uzdizanje obitelji i odgajanje djece.

Za tajnika je izabran 20-godišnji student Katoličkog bogoslovnog fakulteta Branimir Boljfetić, dok su za dopredsjednike izabrani 22-godišnji student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Domagoj Kruhak i 21-godišnji student filozofije na Filozofskom fakultetu Kristijan Barišić.

Predsjednik HČSP-a Josip Miljak rekao je da će klub iznjedriti buduće pravaške prvake koji će vratiti pravaštvo na visoke grane hrvatske politike. Glavni ciljevi kluba bit će promicanje hrvatske kulturne svijesti među sveučilištarcima, poticanje obrazovanja mladih o hrvatskoj kulturi, povijesti i politici i slično.

>> Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac

Komentara 5

RA
Racionalist41
11:35 23.12.2013.

Bravo, svaka čast! Iskreno, od svih tih domoljubnih organizacija, jedino u mladeži HČSP-a vidim neku nadu. Rade pravu stvar. Samo tako naprijed!

DU
Deleted user
14:54 23.12.2013.

bravo

GU
gustirna
13:23 23.12.2013.

zasto je ova kontraverzna a jugokomunjara sumnjivih hormona i glasa drugarica krizmanic nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije