Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

HČSP utemeljio Klub sveučilištaraca Kvaternik

Predsjednik HČSP-a Josip Miljak rekao je da će klub iznjedriti buduće pravaške prvake
23. prosinca 2013. u 10:56 5 komentara 915 prikaza
Zrinka Pezer
Foto: HČSP

U subotu je u Europskom domu u Zagrebu održan je osnivački zbor Kluba sveučilištaraca Kvaternik. Za predsjednicu kluba koji je utemeljio HČSP izabrana je 19-godišnja studentica povijesti s Hrvatskog katoličkog sveučilišta Zrinka Pezer, koja je privukla pozornost javnosti kontroverznim intervjuom za Dnevno.hr u kojemu je između ostalog izjavila da je glavna dužnost žene uzdizanje obitelji i odgajanje djece.

Za tajnika je izabran 20-godišnji student Katoličkog bogoslovnog fakulteta Branimir Boljfetić, dok su za dopredsjednike izabrani 22-godišnji student Ekonomskog fakulteta u Zagrebu Domagoj Kruhak i 21-godišnji student filozofije na Filozofskom fakultetu Kristijan Barišić.

Predsjednik HČSP-a Josip Miljak rekao je da će klub iznjedriti buduće pravaške prvake koji će vratiti pravaštvo na visoke grane hrvatske politike. Glavni ciljevi kluba bit će promicanje hrvatske kulturne svijesti među sveučilištarcima, poticanje obrazovanja mladih o hrvatskoj kulturi, povijesti i politici i slično.

>> Šef HČSP-a prijeti ravnateljici SP Jasenovac

Neugodna situacija
Ono što je mladoženja napravio mladoj izazvalo zgražanje: 'Traži papire za razvod!'
A1 Hrvatska
DONOSI A1
Od minus 7 do plus 13 u dva dana: uzroke vremenskih promjena u Zagrebu i na Sljemenu otkrijte u ekskluzivnom specijalu NET ZERO
  • Racionalist41:

    Bravo, svaka čast! Iskreno, od svih tih domoljubnih organizacija, jedino u mladeži HČSP-a vidim neku nadu. Rade pravu stvar. Samo tako naprijed!

  • gustirna:

    zasto je ova kontraverzna a jugokomunjara sumnjivih hormona i glasa drugarica krizmanic nije.