Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SARKASTIČNO U SABORU

'Trebamo se prvo konzultirati s Jelenom Veljačom, kao i Vlada'

Zlatko Hasanbegović
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.03.2019.
u 23:17

- Vlada "bezrazložno" odbija više stotina amandmana i zbog prvorazredne državne i narodne pozadine referendumskog zakona, tražim konzultacije s najvećim hrvatskim moralnim i intelektualnim autoritetima, poput Veljače, rekao je Hasanbegović.

Mostovcima, koji uporno zagovaraju svojih 888 amandmana na konačan tekst zakona o financiranju političkih aktivnosti, izborne promidžbe i referenduma, oko 20 sati u sabornici se pridružio Zlatko Hasanbegović i to kako bi zatražio stanku "za stranačke konzultacije" s Jelenom Veljačom, glumicom i scenaristicom, oko konačne odluke o glasovanju o zakonu.

Tražim stanku u maksimalnom, po mogućnosti višednevnom trajanju, rekao je zastupnik. Ovo pitanje, kaže, po svojoj važnosti, zbog činjenice da Vlada "bezrazložno" odbija više stotina amandmana i zbog prvorazredne državne i narodne pozadine referendumskog zakona, traži konzultacije s najvećim hrvatskim moralnim i intelektualnim autoritetima, a Veljača je, kaže, u ovom trenutku jedan od nekoliko  najvećih.

 

- Poštovani potpredsjedniče Hrvatskoga sabora, velepoštovana državna tajnice gospođo Josipo Rimac, u ime kluba Neovisnih za Hrvatsku tražim stanku u maksimalnom, po mogućnosti višednevnom, trajanju, kako bi u ime Neovisnih za Hrvatsku u vezi s donošenjem konačne odluke o glasovanju o ovom važnom Zakonu o financiranju izvršili stranačke konzultacije s gospođom Jelenom Veljačom - kazao je Hasanbegović te dodao:

- Naime, ovo pitanje, po svojoj važnosti, zbog činjenice da vlada magistra Andreja Plenkovića, gospodina Kuščevića i ostalih, bezrazložno odbija više stotina predloženih amandmana i zbog prvorazredne državne i narodne pozadine referendumskoga zakona sve to traži... to prelazi stranačke okvire... traži konzultacije s najvećim hrvatskim moralnim i intelektualnim autoritetima, a gospođa Jelena Veljača u ovom trenutku, bez sumnje, jedan je od nekoliko najvećih hrvatskih i moralnih autoriteta.

Komentara 39

Avatar berija1
berija1
02:27 22.03.2019.

Delirijum, nije sarkazam.

ST
stefj
23:57 21.03.2019.

I, je li odobrena stanka?

IK
Ikinobrdo
00:08 22.03.2019.

Bravo Zlatko u sridu kao i uvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije