Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
presuda

Hanžeković nije oklevetao Glavaša u intervjuu Večernjem

'03.03.2010., Zagreb - Odvjetnik Marijan Hanzekovic. Photo: Boris Scitar/PIXSELL'
'Boris Scitar/PIXSELL'
09.04.2012.
u 18:53

Glavaš je tužio Hanžekovića i Večernji zbog izjave da je on \"vulgarni primjer kako nismo svi jednaki pred sudom\".

Tvrdnjom da je \"Branimir Glavaš vulgaran primjer da nismo svi isti pred zakonom\" odvjetnik Marijan Hanžeković nije oklevetao Glavaša – osuđenika za ratne zločine nad osječkim Srbima koji odslužuje zatvorsku kaznu u BiH – odlučio je zagrebački sud. Da je Glavaš privilegiran, Hanžeković je rekao u ožujku 2010. godine u intervjuu Večernjem listu.

– Neprihvatljivo je da osoba koja je bila prva na optužnici bude na slobodi, a svi sljedeći u pritvoru – ustvrdio je Hanžeković. Do toga je, dodao je, došlo zbog saborske trgovine s HDSSB-om. Glavaš je za klevetu tužio i novinara te glavnog urednika Večernjeg, ali je sud za sve odbacio tužbu.

Komentara 11

LO
lovorko
20:20 09.04.2012.

Ma Glavaš u ovom slučaju nije imao nikakve šanse. Ovaj krasni lik s lenonovkama koje skrivaju vodnjikave oči....je suradnik Bajića koji odrađuje svoje klijente! Svi njegovi klijenti sklapaju nagodbe i prodaju nekog od svojih suradnika, a zauzvrat Bajić protiv Hanžekovića ne pokreće ono što drži u ladici.... Stara Udbaška škola!

NO
novahrvatska
21:47 09.04.2012.

Hanžeković je sramota hrvatskoga pravosuđa! Na žalost nije i jedini!

OB
-obrisani-
18:56 09.04.2012.

joooooj sramota....sigurno ga je nazvao....ratnim zločincem.... . o ovaj....Heroj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije