Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završen očevid

Sudar dva automobila između čvorova Jankomir i Zaprešić, dvije osobe ozlijeđene

nesreća
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL / Ilustracija
28.07.2020.
u 07:47

Prometna nesreća bila je i na autocesti A4 između čvora Kraljevečki Novaki i čvora Popovec u smjeru Goričana, a vozilo se nalazi na zaustavnom traku

Zbog teške prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Jankomir i Zaprešić u smjeru Krapine vozilo se zaustavnim trakom, upozorio je utorak ujutro HAK. Kako doznajemo iz zagrebačke policija nesreća se dogodila oko 3,35 sata ujutro a došlo je do sudara dva osobna automobila. Dvije osobe su lakše ozlijeđene. Policija je provodila očevid i do jutros se radilo na raščišćavanju, pa se promet odvijao usporeno.

Prometna nesreća bila je i na autocesti A4 između čvora Kraljevečki Novaki i čvora Popovec u smjeru Goričana, a vozilo se nalazi na zaustavnom traku.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju. Vozi se bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama te na prilazima turističkim središtima duž obale.

HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

Zbog pojačanog prometa i aktualnih kontrola prilikom prelaska državne granice na većini su graničnih prijelaza moguća duža čekanja.

U pomorskom i željezničkom prometu nema poteškoća.

Ključne riječi

Komentara 1

SI
sisavac
07:27 28.07.2020.

i to je od korone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije