Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krapina

Hajdaš Dončić: Ni SDP ni monetizacija autocesta nisu bili uteg Josipoviću - pa pobijedio je

Hajdaš Dončić
Alen Brodar
30.12.2014.
u 11:00

Na upit novinara najavio je i neke projekte iz resora Ministarstva prometa u 2015. godini.

- SDP nije bio uteg Ivi Josipoviću u kampanji, naposljetku, zna se s koje je on pozicije prije pet godina krenuo u trku za predsjednika i pobijedio, rekao je u Krapini ministar prometa i predsjednik zagorskog SDP-a Siniša Hajdaš Dončić, koji je na temu pobjede Ive Josipovića u prvom krugu predsjedničkih izbora sazvao i konferenciju za novinare.

- Istina je da ova Vlada radi reforme i sređuje stvari, a kada se rade reforme, ne mogu svi biti zadovoljni. Bilo je tu i lošijih rezultata i naravno da je to smetalo građane, međutim, unatoč lošoj percepciji Vlade, prema kojoj se po mom mišljenju često upućuje previše otrovnih strelica, koji put i nezasluženo, Josipović je pobijedio u prvom krugu, a vjerujem da će još uvjerljiviju pobjedu odnijeti u drugom, rekao je Hajdaš Dončić, dodavši da ni najavljena monetizacija autocesta, kako neki žele imputirati, nije bila uteg Josipoviću, jer koncesija autocesta nema nikakve veze s ovlastima predsjednika, kojem nije posao vođenje ekonomske politike. - Treba znati čitati Ustav, a mnogi to ne znaju, zaključio je Hajdaš Dončić, zahvalivši pritom svima koji su izašli na izbore, bez obzira za koga su glasali, a pogotovo članovima SDP-a koji su dali velik obol pobjedi Josipovića.

Na upit novinara najavio je i neke projekte iz resora Ministarstva prometa u 2015. godini.

- Već 15. siječnja donijet ćemo novi Zakon o pomorskom dobru, zatim završit će se procesi restrukturiranja HŽ-a i HŽ Carga, od svibnja će nam početi dolaziti 44 nova vlaka, svakog mjeseca jedan, tu su i četiri nova trajekta, zatim planira se završetak dvokolosiječne brze pruge Dugo Selo Križevci, naravno tu su i aplikacija za most na Pelješcu te obnova Zračne luke Zagreb. Mogao bih ja tako još puno nabrajati, ali onda bih zauzeo previše medijskog prostora, našalio se Hajdaš Dončić, rekavši novinarima da u svom uredu ima kartu Hrvatske na kojoj nema mjesta gdje nisu označeni neki radovi ili projekti iz njegova resora.

>> Hajdaš Dončić: Europska komisija dat će prvih 163 milijuna eura za prugu

Komentara 15

SS
sseka
11:16 30.12.2014.

kako pobijedio? pa tvrdio je da će već u prvom krugu dobiti preko 50%? a SDP je uteg svima nama!

DA
Dac
11:36 30.12.2014.

Vidjet ćeš ti "bidderu" 11.01. kako je pobijedio!

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
11:27 30.12.2014.

...pravo veli... sve nam valja... seljenje u skupe urede... sobe od 1.200.000... skijanje o javnom trošku... monetizacija... kriza... veliki vođa... mama... tata...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije