Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRESENI NESREĆOM

Iz HAC-a se oglasili o stravičnoj nesreći: 'Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci'

Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/22
25.07.2021.
u 10:49

"Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja", poručili su

Tragična nesreća koja se dogodila jutros kod čvora Slavonski Brod, na autocesti A3 Zagreb - Lipovac teško je pogodila sve radnike Hrvatskih autocesta, poručili su iz HAC-a.

"Uprava i radnici Hrvatskih autocesta iskreno suosjećaju s obiteljima stradalih te ovim putem izražavamo duboku sućut, a svim ozlijeđenima želimo brz oporavak.

Zadnjih dana, svjedoci smo čestih prometnih nesreća te apeliramo na sve korisnike da svoju vožnju prilagode uvjetima na cesti. Brzina, umor i nepažnja najčešći su uzroci prometnih nesreća, stoga se odgovornom vožnjom jedino može stići sigurno do cilja", priopćili su iz HAC-a.

Podsjetimo, u nesreći je život izgubilo više osoba, dok je nekoliko desetaka teško ozlijeđeno.

>> FOTO Očevid nakon nesreće kod Slavonskog Broda

1/23
Ključne riječi

Komentara 3

ZI
Zilbert
11:11 25.07.2021.

Koliko onda sjedala ima u autobusu kad je ozljedjeno 45 putnika?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije