Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bizaran izbor'

Guardian: Tony Blair bit će savjetnik Aleksandra Vučića

blair
Foto: Pixsell
19.02.2015.
u 18:31

Kritičari tog poteza napominju kako čvrste veze Blaira i Abu Dhabija potkopavaju njegovu ulogu izaslanika UN-a, SAD-a, Rusije i EU na Bliskom istoku

Bivši britanski premijer Tony Blair na listu zemalja koje ga plaćaju za savjetovanje dodao je i Srbiju, javlja Guardian. Blair će naime savjetovati srpskog premijera Aleksandra Vučića koji je svojedobno otvoreno kritizirao Blaira te je bio jedan od urednika knjige 'Engleski ped***i isprdak Tony Blair' ('English Gay Fart Tony Blair') koju je 2005. napisao Vojislav Šešelj.

Vučić i Blair sada su se našli na istoj strani, a dogovor je prema pisanju Guardiana pao u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Kritičari tog poteza napominju kako čvrste veze Blaira i Abu Dhabija potkopavaju njegovu ulogu izaslanika UN-a, SAD-a, Rusije i EU na Bliskom istoku.

Vučićevi suparnici Blairov izbor nazivaju 'bizarnim'.

 - Kako možete izreći takve stvari o nekom, a potom ga predstaviti kao ključni faktor koji će našu vladu učiniti učinkovitijom, kazao je vođa najjače srpske oporbene stranke Borko Stefanović (DS)

>> Vučić: Kolindu Grabar Kitarović sam pozvao u Beograd i mislim da će ona to prihvatiti

Komentara 29

Avatar TvojUjko
TvojUjko
18:38 19.02.2015.

Taj isti Tony Blair je bio i savjetnik NATO-u 1999.

K2
kritičar_2
18:50 19.02.2015.

Šta toj nacistički huškač radi na VL-portalu.Da nije većinski vlasnik istih?

Avatar PrincipGavrilo
PrincipGavrilo
18:48 19.02.2015.

Bravo banovina,najzad smisleni komentar!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije