Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskorištavanje položaja

Grmoja nakon presude ravnatelju vrtića: Ovo je rezultat Mostovog uvođenja reda u Metkoviću

Nikola Grmoja
Patrik Macek/PIXSELL
11.01.2017.
u 13:16

Bivši ravnatelj Dječjeg vrtića Metković (F.V.) osuđen je na godinu dana zatvora uvjetno te da je dužan isplatiti vrtiću 68.732,34 kune, uvećano za zatezne kamate.

Mostov saborski zastupnik Nikola Grmoja na svom Facebook profilu komentirao je vijest da je bivši ravnatelj Dječjeg vrtića Metković (F.V.) osuđen na godinu dana zatvora uvjetno te da je dužan isplatiti vrtiću 68.732,34 kune, uvećano za zakonske zatezne kamate.

- Iskorištavanje položaja i ovlasti za vlastitu korist, a na štetu građana, uvijek je čin koji zaslužuje osudu i kaznu, a posebno u slučaju bivšeg ravnatelja Dječjeg centra Metković, koji je grubo prekršio i zakon i etičke norme, trošeći novac namijenjen funkcioniranju Dječjeg vrtića i najmanjima za privatne svrhe. Ova pravomoćna presuda jedna je u nizu konkretnih rezultata Mostovog uvođenja reda u Metkoviću - milijunske financijske minuse Grada i gradskih ustanova podmirili smo upravo odgovornim i transparentnim odnosom prema novcu građana. Osim toga kazneno djelo za koje je donesena ova pravomoćna presuda model je upravljanja Gradom do našeg dolaska na vlast - poručio je Grmoja te dodao:

- Političke stranke i pojedinci koji su provodili ili prešutno odobravali ovakav način vođenja Grada nikad ne smiju više doći u priliku ponovo ga primjeniti, a ja ću se osobno potruditi da građani prepoznaju razliku između dobra i zla, između našeg i njihovog upravljanja gradom.

>>Izbori u Mostu - kandidat za šefa stranke samo jedan član. Grmoja: Nezgodno se kandidirati jer nema razloga mijenjati stvari

Komentara 3

DU
Deleted user
13:25 11.01.2017.

ovaj lik neka najprije objasni zašto se nije na izborima kandidirao u svojoj izbornoj jedinici ( 10. ) pa onda neka govori o bilo kojoj temi što god želi, svašta, hvala

Avatar tetina
tetina
13:50 11.01.2017.

Grmoja bi se bavio visokom politikom a ne vidi nista dalje od Metkovica. . Pogledaj Grmoja malo u susjednu opcinu.

AR
arwin
13:49 11.01.2017.

Pa zar je neka novost kako se organiziraju natječaji za izlete, vannastavne aktivnosti u školi ili dodatne aktivnosti u vrtiću!? Sve je to privatno leno ravnatelja i njihovih kompanjona koji na taj način poboljšavaju svoje male prosvjetarske plače. Svi too znaju ali se u to ne dira. Dok ne počnu završavati u zatvorima i dok bude sprege lokalnih političara i politički imenovanih ravnatelja koji o njima ovise to će bti tako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije