Naslovnica Vijesti Hrvatska

Grmoja: Gađala me mobitelom. Obuljen: Naravno da nisam

"Ministrica me gađala", poručio je Grmoja sa saborske govornice. Tvrdi kako za svoje tvrdnje ima i svjedoke, a Obuljen je pozvao da zajedno odu na poligrafsko testiranje
02. svibnja 2017. u 13:50 28 komentara 16884 prikaza
Obulje, Grmoja
Foto: Patrik Macek/Pixell

Ministrica kulture Nina Obuljen poručila je u utorak kako politički tajnik Mosta Nikola Grmoja "već niz dana iznosi nevjerojatne konstrukcije" o njegovu razgovoru s njom koji se odnosi na arhive te je odbacila njegove optužbe kako ga je gađala mobitelom tijekom rasprave u Ministarstvu.

"Istina je da je Vlada podržala otvaranje arhiva, da smo stavili cjeloviti zakon o arhivima na javnu raspravu, da smo podržali ovaj prijedlog, da smo ga unaprijedili s obzirom na to da je bio pun manjkavosti i bio je neprovediv", rekla je Obuljen novinarima u Saboru.

Nikola Grmoja Intervju Nikola Grmoja: Plenkovićev je potez diktatorski, a ne državnički

Rekla je i kako Grmoja zna da predsjednik sabora Petrov nema većinu pa takvim spinovima, kaže, odvraća pozornost.

"Mi smo dosta burno raspravljali o nekim pitanjima vezanima za smještaj i prostore arhivskog gradiva, ali naravno da ga nisam gađala", rekla je Obuljen.

Nikola Grmoja, međutim, ustrajava na svojim tvrdnjama.

"Ministrica me gađala", poručio je Grmoja sa saborske govornice. Tvrdi kako za svoje tvrdnje ima i svjedoke, a Obuljen je pozvao da zajedno odu na poligrafsko testiranje.

UŽIVO Grmoja: Od 2007. godine porezni nadzor nije ušao u Agrokor Ivan Vrdoljak Intervju za Večernji Vrdoljak: Grmoja bunca, glupost su priče da HDZ s HNS-om mjesecima priprema većinu Nikola Grmoja o petrovu za 30 dana Grmoja: Plenković nema većinu, gledajte glasovanje u srijedu

VIP izdvaja za Vas

 • Zir:

  Sabornica je prazna, svi koji nepodrzavaju Most napustili su dvoranu, izgleda da su i Mostovci u raspadu, ostalo ih je samo petoro (5).

 • TWITOIST:

  Grmoja mi djeluje ko pravi intelektualac a narocito kad se javi za rijec poslije Mire Bulja.

 • Avatar MK
  MK:

  Grmoja nikad nije rekao da ga je "gađala" mobitelom, nego da je bacila mobitel a da ga je mobiel pogodio... Lako Obuljen demantira "gađanje" kada to nikada nitko nije tvrdio nego HINA manipulira a VL prepisuje... Kako god bilo - ... prikaži još! ostanimo svi korektni!