Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIZA NA VRHUNCU

Grmoja: Gađala me mobitelom. Obuljen: Naravno da nisam

Obulje, Grmoja
Patrik Macek/Pixell
02.05.2017.
u 13:50

"Ministrica me gađala", poručio je Grmoja sa saborske govornice. Tvrdi kako za svoje tvrdnje ima i svjedoke, a Obuljen je pozvao da zajedno odu na poligrafsko testiranje

Ministrica kulture Nina Obuljen poručila je u utorak kako politički tajnik Mosta Nikola Grmoja "već niz dana iznosi nevjerojatne konstrukcije" o njegovu razgovoru s njom koji se odnosi na arhive te je odbacila njegove optužbe kako ga je gađala mobitelom tijekom rasprave u Ministarstvu.

"Istina je da je Vlada podržala otvaranje arhiva, da smo stavili cjeloviti zakon o arhivima na javnu raspravu, da smo podržali ovaj prijedlog, da smo ga unaprijedili s obzirom na to da je bio pun manjkavosti i bio je neprovediv", rekla je Obuljen novinarima u Saboru.

Rekla je i kako Grmoja zna da predsjednik sabora Petrov nema većinu pa takvim spinovima, kaže, odvraća pozornost.

"Mi smo dosta burno raspravljali o nekim pitanjima vezanima za smještaj i prostore arhivskog gradiva, ali naravno da ga nisam gađala", rekla je Obuljen.

Nikola Grmoja, međutim, ustrajava na svojim tvrdnjama.

"Ministrica me gađala", poručio je Grmoja sa saborske govornice. Tvrdi kako za svoje tvrdnje ima i svjedoke, a Obuljen je pozvao da zajedno odu na poligrafsko testiranje.

Komentara 28

DU
Deleted user
14:10 02.05.2017.

Sabornica je prazna, svi koji nepodrzavaju Most napustili su dvoranu, izgleda da su i Mostovci u raspadu, ostalo ih je samo petoro (5).

TW
TWITOIST
15:12 02.05.2017.

Grmoja mi djeluje ko pravi intelektualac a narocito kad se javi za rijec poslije Mire Bulja.

Avatar MK
MK
15:11 02.05.2017.

Grmoja nikad nije rekao da ga je "gađala" mobitelom, nego da je bacila mobitel a da ga je mobiel pogodio... Lako Obuljen demantira "gađanje" kada to nikada nitko nije tvrdio nego HINA manipulira a VL prepisuje... Kako god bilo - ostanimo svi korektni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije