Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o petrovu za 30 dana

Grmoja: Plenković nema većinu, gledajte glasovanje u srijedu

Nikola Grmoja
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
01.05.2017.
u 14:30

Plenković je lagao da ima većinu, a očito je da je nema, kaže Grmoja

Nikola Grmoja komentirao je u Splitu izjavu Ivice Relkovića kako je Most počinio političko samoubojstvo koaliranja na duži rok rekavši da bi političko i moralno samoubojstvo bilo da su izdali svoje ideale.

- Pokazalo se da je premijer lagao, da nema većinu. Pozivam građane Hrvatske da gledaju raspravu u srijedu i vide tko će biti ti koji se neće pojaviti, tko će biti suzdržan. To su ti koji su u dogovoru s HDZ-om i štite kriminal u Agrokoru. Gledajte kako će glasovati HNS, IDS, HSS, bard hrvatske ljevice Milorad Pupovac. Hoće li štititi gazdu Todorića ili glasovati protiv Marića – rekao je Grmoja.

Po njegovim riječima rasprava o ministru Mariću bit će u srijedu, a o Boži Petrovu može biti i za 30 dana. 

- Ja, ali i svi Mostovci inzistirat ćemo da Božo Petrov iskoristi sve mogućnosti koje mu poslovnik daje. On stavlja na dnevni red i štitit ćemo hrvatsku državu od kriminala koliko god možemo – rekao je Grmoja. Što se tiče mogućnosti novih izbora rekao je de je potez na premijeru.

- On je odlučio štititi kriminal u Agrokoru po nalogu svojih mentora Božinovića, Šeksa, Valentića, Gregorića i ekipe koji već 20 godina upravljaju Hrvatskom. To su ti feudalci koji vuku sve ključne poteze – rekao je Grmoja.

Najavio je kako će se o zakonu o državnom arhivu glasovati u utorak. Kaže da će biti zanimljivo.

- Mene je ministrica Obuljen radi Zakona o arhivima gađala mobitelom u Ministarstvu kulture. Otrpio sam uvrede i ostao začuđen, Očito im i to smeta možda je i to jedan od razloga zašto su raskinuli suradnju s Mostom – poručio je Grmoja.

Ivan Kovačić rekao mu je da mu je žao što se neće privesti njegova reforma lokalne uprave i samouprave koju je pripremao. Potvrdio je kako je razgovarao s Plenkovićem nakon što je smijenio ostale Mostove ministre.

- Pričali smo pet, a ne 20 minuta. Rekao sam mu da smijeni i mene jer bih i ja glasovao kao i oni . Rekao je Kovačić i potvrdio kako će pomoći Miri Bulju na listi za Splitsko-dalmatinsku županiju. Hoće li Božo Petrov biti na listi za Dubrovačko-neretvansku županiju, još nije sigurno, kao ni to hoće li Ante Čikotić biti kandidat Mosta za gradonačelnika Splita, ali i to je vrlo izvjesno. 

Komentara 48

PL
@ploto@
17:07 01.05.2017.

Pupavac već trlja ruke.Bit će love za projekte vređanja hrvatske države i za srbovanje.

PL
@ploto@
17:05 01.05.2017.

Kupit će Andrija koga treba.Pregovori su u tijeku i teško je odbiti veliki miraz, koji se nudi udavači.

TW
TWITOIST
15:39 01.05.2017.

Najpametnije od ''MOST-a'' sto je uradio je oprostajni snimak u Saboru.Niste bili svjesni sta radite sad ste svjesni sto ste napravili,ali kad ''neko'' baci kamen u bunar sto pametnih ga ne moze izvaditi,glasi jedna staroperzijska poslovica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije