Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan nakon odluke

Reakcije suspendiranih SDP-ovaca: Postali smo predmet sprdnje. Bernardić sam sebi radi cirkus!

Grbin i urotnici vjerojatno budućnosti u Bernardićevu SDP-u nemaju, a ne čini se da se namjeravaju prestati baviti politikom
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/2
05.09.2018.
u 10:45

Grbin je na Facebooku kazao kako pisani dio odluke još nije dobio te da će ga objaviti

Izgubili smo sva prava, ali nam ostaju obveze, poručio je danas Peđa Grbin nakon što je Statutarna komisija SDP-a potvrdila odluku Glavnog odbora kojom je suspendiran s mjesta člana Predsjedništva, ali i ostalih dužnosti u stranci.

Osim Grbina, na dvije godine suspendirani su Siniša Hajdaš Dončić, Mihael Zmajlović i Vedran Babić

Grbin je na Facebooku kazao kako pisani dio odluke još nije dobio te da će ga objaviti kada ga dobije jer ga ''živo zanima kako su obrazložili sve one povrede Statuta koje su počinjene''. Dodao je kako je to u ovom trenutku manje bitno.

– Bitno je da je još jedno stranačko tijelo stalo u obranu lika i djela predsjednika stranke, a na štetu same stranke. Iako čitava Hrvatska vidi da SDP ide meteorskom brzinom u propast, da se time otvara put HDZ-u da Hrvatsku vrati u neku tamniju prošlost na način na koji to čini Orban u Mađarskoj ili Vučić u Srbiji, da se time Hrvatsku prepušta na milost i nemilost onima koji su je uništavali u nekoliko navrata, u SDP-u još uvijek ima dovoljno onih koji to ne mogu ili ne žele shvatiti.

A vrijeme je da shvate jer rejting stranke od 17 posto ili Bernardića od 0,7 posto nije plod urote zločestih agencija nego naša realnost. Isto kao što je naša realnost da smo postali predmet sprdnje i da nijedan od viđenijih članova stranke već duže vrijeme ne može popiti kavu, a da ga dvoje, troje naših razočaranih birača ne pita kada ćete maknuti Beru s čela stranke jer ste u protivnom naš glas izgubili.

Što se mene tiče, a mnogi su me to pitali u zadnjih nekoliko dana, ova odluka ne mijenja ništa. Nastavit ću raditi svoj posao na način kako sam to činio i do sada. Ukazivat ću na ono što ne valja u državi i u stranci, davat ću svoje prijedloge kako to popraviti i biti glasan kada to budem činio. 

Odustajati ili otići iz SDP-a sada kada je teško neću, jer na to nemam nikakvo pravo. Upravo suprotno: sada je vrijeme kada treba pozvati sve one koji se žele boriti za bolju i pravedniju Hrvatsku, a ne vlastite pozicije, da nam se pridruže, da prvo popravimo SDP, a onda i državu! I za kraj: druže Tonči – hvala!!! – napisao je Grbin na Facebooku.

Hajdaš Dončić: ''Ostat ću potpredsjednik Sabora, a Bernardić sam sebi radi cirkus''

– Zagorski SDP ostaje isti kakav je i bio. Ne može nas klika Davora Bernardića ugroziti. Naš brod plovi dalje. Mnogi me zovu i pitaju me što će sad biti sa mnom. Ali što se meni sad može dogoditi? Ništa. Prema mojoj procjeni, Bernardić me ne može smijeniti s mjesta potpredsjednika Sabora jer nema većinu u Klubu zastupnika SDP-a. Tako da se meni ništa ne događa, a Bernardić samo sebi radi cirkus – ustvrdio je Hajdaš Dončić za Zagorje.com.

Pogledajte video: Razgovor s Bojanom Glavaševićem

Komentara 100

BE
Bel
10:16 05.09.2018.

Postovani Pedja, SDP je postao predmet sprdnje za vrijem mandata Zorana Milanovica i provaljivanja njegovih bisera, agresije i nepristojnosti. Predmet sprdnje je bila i cinjenica da lik privodi vrijeme u Tacu, da na posao dolazi u deset ujutro (ako) i da mu zena kadrovira ( lose, naravno) u zdravstvu a i izvan njega. A o drugim stvarima bolje i ne govoriti, mislim, firme, poslovi, natjecaji....Ali onda nismo culi da se Pedja Grbin i ekipa bune protiv takve prakse?

Avatar siva_sova
siva_sova
10:23 05.09.2018.

sdp je postao predmet sprdnje dok je predstavio plan 21 gdje je bilo obećano sve i svašta, imali su 4 godine vlasi napravili sve suprotno, a još su digli cijene svega mogućeg struje, vode, plina, cestarina, nabili dugove, nabili poreze itd...

Avatar southman
southman
10:35 05.09.2018.

Niti jedna stranka ni u hrvatskoj ni u Europi više nema šanse na političkoj sceni bez nacionalnog obilježja. Zato Peđa nauči drugove da kao ti pjevaju Čavoglave što prije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije