Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uručena gradonačelniku

Gradu Vinkovci nagrada zbog Vinkovačkih jeseni

Karlić, nagrada
Foto: Branimir Bradarić
26.11.2015.
u 15:46

Kako iz vinkovačke gradske uprave pojašnjavaju radi se o tradicionalnoj godišnjoj nagradi koju dodjeljuju udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

Gradonačelniku Vinkovaca Mladenu Karliću u srijedu je, u okviru 17. poslovno turističke burze PUT, uručena nagrada Simply the best.

Kako iz vinkovačke gradske uprave pojašnjavaju radi se o tradicionalnoj godišnjoj nagradi koju dodjeljuju udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i turistički časopis Way to Croatia.

U kategoriji manifestacije i događanja – njegovanje lokalnih običaja i tradicija, njihov ovogodišnji pobjednik su Vinkovačke jeseni. Nagrada se dodjeljuje za kreativan razvoj turističkih proizvoda te oblikovanje i unapređenje sadržaja turističke ponude tijekom 2014. i 2015. godine.

Ovogodišnje, 50. po redu, Vinkovačke jeseni ostat će zabilježene po rekordnom broju kulturno umjetničkih društava koja su nastupila, broju manifestacija ali i broju posjetitelja koji su tih dana posjetili Vinkovce.

>> Dječje vinkovačke jeseni okupile 64 skupine i 3500 sudionika

>> Svečani mimohod 50. Vinkovačkih jeseni okupio 4000 sudionika

Komentara 1

MA
Maja28
17:25 26.11.2015.

i po terminu početka mimohoda koji nitko nije znao. Inače, Manifestacija je odlična promocija Vinkovaca koji su i bez njih, jedan od najstarijih europskih gradova bogate povijesti koju nitko ne zna pretočiti u prepoznatljiv i rado gledan film.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije