Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nino Smolčić:

'Gradske institucije neće biti mjesto za stranačke skakavce'

nino smolčić
Ljiljana Marić/Večernji list
24.04.2013.
u 15:47

Nino Smolčić, kandidat za požeškog gradonačelnika upozorio je sugrađane da im nitko ništa od svojega ne daje, da vlast raspolaže javnim sredstvima

– Naš sadašnji gradonačelnik misli kako još uvijek vrijedi indulgencija, odnosno da se kupovinom mogu oprostiti grijesi kao da živimo u srednjem vijeku, uostalom tako se i ponaša sve ove godine jer Požegu smatra svoj feud, gradski proračun vlastitom prčijom, a njezine građane doživljava kao podanike koji ovise isključivo o njegovoj dobroj volji – kazao je Kazimir Balog, član Nezavisne liste Nine Smolčića na današnjoj konferenciji za novinare. Dodao je, da je malo tog provedeno od onoga što je sadašnji gradonačelnik obećao prije četiri godine.

– Ne mogu se ne osvrnuti i na sada već bestidno trošenje gradskog proračuna posljednja dva mjeseca za vlastitu promidžbu kojom se gradonačelnik želi predstaviti
kao preporoditelj i spasitelj Požege. No Požegu jedino mogu spasiti sami njezini građani i to već 19. svibnja slanjem aktualne vlasti tamo gdje i zavrijeđuje – u povijesnu ropotarnicu, zajedno s ovdašnjim sada već grotesknim SDP-om udruženim sa otpatcima HDZ-a i nekadašnje liste Vlade Zeca – poručio je Balog.

Nino Smolčić, kandidat za požeškog gradonačelnika upozorio je sugrađane da im nitko ništa od svojega ne daje, da vlast raspolaže javnim sredstvima.

– Upozoravam na činjenicu da dok se narod kupuje metrom drva i sa 100 kuna isti „dobrotvori“, koji samo deklarativno Požegu nose u srcu, isti ovaj grad i državu koštaju preko 40 000 kuna – kazao je Smolčić. Podsjetio je da su oni svoj program predstavili prije mjesec dana.

– Nit vodilja tijekom cijelog mandata je moje obećanje biračima da ćemo spriječit strankama da im žiro račun bude podračun gradskom proračunu i da gradske institucije bude mjesto zbrinjavanja stranačkih skakavaca. Mi s nezavisne liste nismo nikome dužni i ne trebamo vraćat nikakve usluge. Ujedno poruka zaposlenicima gradske uprave. Nitko neće ostati bez posla. Vi nama svi trebate – poručio je Smolčić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije