Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dok drugi kupuju skupe službene automobile u Hrvatskoj Kostajnici odlučili su se na drugačiji potez

Stari automobil poslije popravka ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije, rekao je gradonačelnik Dalibor Bišćan
14. ožujka 2019. u 16:52 5 komentara 1647 prikaza
VW Passat za Hrvatsku Kostajnicu
Foto: Dalibor Bišćan/Facebook

Gradska uprava u Hrvatskoj Kostajnici umjesto novog automobila kupila je polovni Volkswagen Passat. Vijest je na Facebooku objavio mladi gradonačelnik Dalibor Bišćan.

Dubravka Jurlina Alibegović tko će imati pravo na što Radikalan plan Mosta nije prošao – ministri će i dalje imati službene aute 24 sata dnevno

- Volio bih informirati svoje sugrađane da su nakon završene javne nabave, zaposlenici trenutno u kontroli polovnog automobila koji smo kupili za gradsku upravu - objavio je Bišćan, koji je na mjesto gradonačelnika izabran kao kandidat HDZ-a.

Stari automobil poslije popravka ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije, dodao je. 

- Umjesto kupovine novog automobila, dali smo si truda i pronašli polovni automobil koji zadovoljava naše potrebe, ali i sigurnosne standarde, te vjerujemo da će nas s pređenih 60.000 km služiti još mnogo godina i uz mnogo putovanja osigurati još više državnih sredstava za sufinanciranje projekata u Hrvatskoj Kostajnici - objavio je Bišćan.

Pogledajte video usporedbe Hrvatske i Slovenije:

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
 • korektor1619:

  Kukulele bitange nisu imali potrebe kupovati polovno, jer bilo je para na bacanje, slučajni bitanga je zadužio zemlju za 135 milijardi, a da njemu ni nikome od te kriminalne mafije nije pala ni vlas sa glave. To je naša UDBA.

 • stefj:

  Danas svaka autokuća prodaje polovne automobile, možete birati i kilometražu, ona ovisi na koliko godina je bio leasing. Ti auti su puno jeftiniji od novih... Lijepo je vidjeti da postoji jedan dužnosnik koji se sjetio toga, makar to bilo za reklamu...

 • Avatar magarac.joVo adminovbrat
  magarac.joVo adminovbrat:

  Mogli su kupiti i auto sa manjom kilometražom...... moj frend Jura jednostavno spoji laptop na OBD 2 i imaš super kola sa početnih 300 km.... hehehe..