Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSTAVLJAJU I STARI AUTOMOBIL
Povratak na članak

Dok drugi kupuju skupe službene automobile u Hrvatskoj Kostajnici odlučili su se na drugačiji potez

Stari automobil poslije popravka ostaje za gradske potrebe i bliže lokacije, rekao je gradonačelnik Dalibor Bišćan

Komentari 5

KO
korektor1619
22:05 14.03.2019.

Kukulele bitange nisu imali potrebe kupovati polovno, jer bilo je para na bacanje, slučajni bitanga je zadužio zemlju za 135 milijardi, a da njemu ni nikome od te kriminalne mafije nije pala ni vlas sa glave. To je naša UDBA.

VL
ST
stefj
17:28 14.03.2019.

Danas svaka autokuća prodaje polovne automobile, možete birati i kilometražu, ona ovisi na koliko godina je bio leasing. Ti auti su puno jeftiniji od novih... Lijepo je vidjeti da postoji jedan dužnosnik koji se sjetio toga, makar to bilo za reklamu...

VL
DU
Deleted user
23:05 14.03.2019.

Mogli su kupiti i auto sa manjom kilometražom...... moj frend Jura jednostavno spoji laptop na OBD 2 i imaš super kola sa početnih 300 km.... hehehe..

VL
ZG
zgkreso
17:15 14.03.2019.

mlad, pošten, lijepe stvari čitam o njemu na netu,,, jedino jako smrdi to što je takav u HDZ u. Poštenje i HDZ jednostavno ne mogu biti u istoj rečenici. Kvaka postoji...

VL
PV
prcko.vitamincic
17:13 14.03.2019.

S koje planete si ti stigao mladiću u lijepu našu? Do duše, za te novce ste mogli kupiti novu Dacia, ali mora biti Passat, ipak smo mi balkan.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.