Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKO JUTRO NETKO TRUBI

Gradonačelnik Oroslavja podijelio snimku: 'Je li to normalno? Trebam li sad biti u strahu?'

Zagorska magistrala koju su mnogi nazvali i 'cestom smrti'
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
27.10.2023.
u 20:31

Viktor Šimunić naveo je kako već tjednima netko rano ujutro trubi ispred kuće njegovih roditelja, otkad je otkrio kako razmišlja o izlasku na parlamentarne izbore

"Raste li nervoza pred izbore?", upitao je Viktor Šimunić, gradonačelnik Oroslavja, te otkrio kako svako jutro oko 5.45 sati ima "obožavatelje" koji trube pred kućom njegovih roditelja. Objavio je i snimku te otkrio kako sve traje već tjednima, odnosno otkada je otkrio kako razmišlja o izlasku na parlamentarne izbore.

"U rano jutro, u pravilu oko 15 do 6, dok moji roditelji još spavaju, dok susjedova mala djeca spavaju, netko na zavoju naprasno 'sjedne' na trubu i tako već nekoliko tjedana", naveo je Šimunić uz snimku objavljenu na Facebooku. 

"Nije mi jasan taj sklop u glavi. Nekome tko se krvnički trudi izvući grad iz dugova i postaviti ga na noge, pokrenuti projekte - njemu se trubi. Je li to normalno? Trebam li sad biti u strahu da ne bude kakva sačekuša pala da me se pouči o mojim opasnim namjerama kandidature za saborskog zastupnika? Baš me zanima dokud su ovakvi likovi spremni ići?", nastavno je naveo gradonačelnik Oroslavja.

Također, ističe kako ga zanima kako su te osobe reagirale kada su curila sredstva iz Grada - jesu li onda pljeskali i bili veseli. 

VEZANI ČLANCI:

Mnogi su mu korisnici Facebooka u komentarima pružili podršku, ali i istaknuli kako bi vozače koji mu trube pred kućom trebao prijaviti. 

"Primitivci ne vole poštene i vrijedne", "Samo naprijed Viktore, smeta im rad i poštenje", "Slikaj, snimaj i prijavi", "Ovdje ima osnova za policijsko postupanje", "Totalni primitivizam", neki su komentara. 

Komentara 2

FO
Fotofreek
07:03 28.10.2023.

Pa neka trubi. Južina je dosta jaka ovih dana ima budala posvuda.

MI
mikimouse12
21:19 27.10.2023.

Nikaj nisi bolji od Hdz-a. Samo drugo pakiranje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije