Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽRTVA POTRESA

Gradonačelnik Petrinje: Poginula je curica. Grad se srušio za jednu sekundu

Petrinja nakon potresa
Foto: Danijel Prerad
1/5
29.12.2020.
u 13:15

Potres jačine 6.3 stupnja zatresao Hrvatsku, epicentar kod Petrinje

Gradonačelnik Darinko Dumbović potvrdio je da je u potresu u Petrinji poginulo dijete, odnosno jedna djevojčica.

– Grad ti se sruši za jednu sekundu i više ga nema. Molio sam Boga da nemamo nijednog poginulog, no nažalost imamo najvažniju žrtvu, to mi je najstrašnije. Ženi je ploča pala na glavu, krvari, ne znam što bi prije.  Nemam informaciju gdje mi je jedna djelatnica koja radi u gradskoj upravi – rekao je Dumbović.

Potres se dogodio nešto iza 12.15 sati, a prema EMSC-u je bio jačine 6,3 po Richteru. Hrvatska seizmološka služba javlja da je riječ o jačini 6.2 po Richteru. Epicentar je bio 47 kilometara jugoistočno od Zagreba, odnosno 3 kilometra od Petrinje.

VIDEO Srušene kuće u Petrinji nakon potresa

 

Ključne riječi

Komentara 41

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
13:29 29.12.2020.

Užas... Sućut obitelji i brz oporavak ozlijeđenima

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
13:33 29.12.2020.

mili bože.... poginulo dijete? Pa kako? Zar nije to vijest koja zaslužuje malo detaljniji izvještaj. Koja tragedija... Žalosno je što se desilo gotovo isto kao prilikom potresa u Zagrebu, tada je smrtno stradala 15-godišnjakinja (također, praktički, dijete) a i sada dijete. Užas. Moje najdublje suosjećanje.

TA
tara70
14:35 29.12.2020.

Pocivala u miru....boze spasi narod koji prozivljava ovu strahotu...Sto nas ne ubi to nas ojaca... podrška iz Srbije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije