Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPROŠTAJNI PROSVJED

Građanska akcija i u izbornoj noći prosvjeduje ispred stožera HDZ-a

građanska akcija
Boris Šćitar/PIXSELL
04.12.2011.
u 21:28

Desetak volontera Građanske akcije odjevenih u crne majice došlo je u izbornoj noći prosvjedovati ispred stožera HDZ-a

HDZ-ovi dužnosnici zaduženi za davanje izjava nakon drugog kruga neslužbenih rezultata izlaznih anketa, očito po savjetu svojih PR-ovaca, poručili su jednoglasno: HDZ izlazi na izbore u najtežim mogućim uvjetima!

I dok su Davor Božinović, Domagoj Milošević i Darko Milinović pokušali objasniti da su izborni rezultati posljedica provedenih istraga protiv bivšeg predsjednika Vlade Ive Sanadera, desetak volontera Građanske akcije došlo je prosvjedovati ispod njihova stožera. Odjeveni u crne majice s natpisima ''j... HDZ'', došli su zapaliti svijeće i poslati poruku vladi na odlasku.

Komentara 9

DU
Deleted user
22:40 04.12.2011.

gotovo je, sad se možete preseliti pred SDP

KA
Karla
22:55 04.12.2011.

Kakva građanska akcija - to je proleterski ološ

GR
Gradinar
07:37 05.12.2011.

Ne znam tko je jadniji - Ovi u zgradi ili ovi ispred zgrade koji svoje političko likovanje nazivaju - prosvjedom! Rugala se sova sjenici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije