Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liječi se u specijaliziranoj bolnici

Građevinski radnik u Njemačkoj upao u miješalicu zagrijanu na 180 stupnjeva, ima ozljede opasne po život

Ilustracija
Pixabay/Ilustracija
08.11.2022.
u 08:01

- Zadobio je teške opekline i ozljedu ruke. Nakon prve pomoći na licu mjesta, spasilačka služba odvezla je 58-godišnjaka u bolnicu u Würzburgu - priopćila je u ponedjeljak policija

Građevinski radnik (58) u njemačkom Gössenheimu pao je u petak, 4. studenog, u miješalicu za miješanje asfalta zagrijanu na 180 stupnjeva. Muškarac je zadobio ozljede opasne po život.

- Prema dosadašnjoj istrazi policije u Karlstadtu, 58-godišnjak je bio zauzet čišćenjem kada je upao u uključenu miješalicu koja je bila vruća i do 180 stupnjeva. Zadobio je teške opekline i ozljedu ruke. Nakon prve pomoći na licu mjesta, spasilačka služba odvezla je 58-godišnjaka u bolnicu u Würzburgu - priopćila je u ponedjeljak policija, prenosi Fenix magazin

Radnik je na liječenju u specijaliziranoj bolnici. Prema dosadašnjim informacijama iz policije, njegovo zdravstveno stanje je kritično.

VIDEO Na kolodvoru u Zadru nađena teško ozlijeđena žena s frakturom lubanje, bori se za život.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:39 08.11.2022.

Tvrde da čišćenje i podmazivanje strojeva se obavlja kad stroj ne radi. Ne vjerujem da ovaj radnik to nije znao, ali lakše je očistiti stroj lopatom ili drugim pomoćnim alatom kad on radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije