Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ručni bacači raketa

Građanin prijavio kako je u Vukovaru pronašao tri 'zolje', bile na mjestu građevinskih radova

Pronašao tri "zolje"
Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/3
25.10.2021.
u 15:44

Iz PU podsjetili su na akciju MUP-a „Manje oružja, manje tragedija“ koja omogućuje građanima da bez sankcija prijave i predaju policiji oružje i eksplozivna sredstva

Iz PU vukovarsko–srijemske izvijestili su kako je danas, oko 12 sati, građanin dojavio policiji da je u Vukovaru, u ulici Petri Skela, gdje se izvode građevinski radovi, pronašao minsko eksplozivna sredstva.

- Policija je brzo locirala i osigurala mjesto događaja, a policijski službenik protueksplozijske zaštite PU vukovarsko-srijemske je pronašao tri ručna bacača raketa, takozvane „zolje“, te je na siguran način preuzeo i do uništenja pohranio pronađena minsko eksplozivna sredstva, navode iz PU.

Iz PU podsjetili su na akciju MUP-a „Manje oružja, manje tragedija“ koja omogućuje građanima da bez sankcija prijave i predaju policiji oružje i eksplozivna sredstva koja još uvijek čuvaju ili skrivaju u svojim domovima.

Inače, na istoku Hrvatske u više navrata je pronađeno različito naoružanje odbačeno na ulici ne razmišljajući o opasnostima po druge građane i mogućim posljedicama. Tako su naoružanje i različito minsko eksplozivna sredstva pronalaženi odbačeni u kanalima, uz prometnice, u kontejnerima...

VIDEO Mijenjat će se oznake roka trajanja na hrani: 'Proizvodi se jednostavno ne pokvare dan nakon isteka'

Komentara 2

Avatar kastanjer2
kastanjer2
14:40 26.10.2021.

Obzirom da su branitelji ispucali sve što su imali baš se pitam tko je to zakopao tamo i u koje svrhe?

Avatar drug Joža
drug Joža
18:02 26.10.2021.

Milorade, znaš ti šta o tome?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije