Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nedaleko od Vinkovaca

Bacio zapaljivi predmet i zapalio obiteljsku kuću, utvrđena šteta od nekoliko desetaka tisuća kuna

Ilustracija
Vjeran Zganec Rogulja/Robert Anic/PIXSELL
16.08.2021.
u 15:39

Brzom reakcijom i gašenjem nije došlo do širenja požara na neposrednu okolinu

Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je u petak 13. kolovoza, oko 5 sati ujutro, u obiteljskoj kući u Ostrovu, selu nedaleko od Vinkovaca, došlo do požara. Ubrzo su po izbijanju požara na lice mjesta izašli i pripadnici DVD Ostrovo, koji su ugasili požar, ali i policija i protupožarni inspektor koji su proveli očevid na mjestu događaja. Tom prilikom utvrđena je materijalna šteta u iznosu od nekoliko desetaka tisuća kuna.

- U obiteljskoj kući gdje je i došlo do požara nije bilo osoba, a brzom reakcijom i gašenjem nije došlo do širenja požara na neposrednu okolinu. Policija je odmah reagirala i privela 31-godišnjaka iz Cerića te je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje kada je utvrđena osnovana sumnja da je kroz prozor navedene obiteljske kuće ubacio zapaljivi predmet, čime je izazvao požar te je tako opće opasnom radnjom i predmetom doveo u opasnost život i imovinu, navode iz PU.  

Nadležnom državnom odvjetništvu je podnijeta kaznena prijava zbog sumnje da je 31-godišnjak počinio kaznena djela Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom i kaznenog djela Prijetnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije