Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretraga doma u Vukovaru

Pronađena velika količina droge i brojno oružje: Puške, pištolj, ecstasy, speed...

U Vukovaru pronađena droga i naoružanje
Foto: MUP RH
1/3
20.09.2021.
u 12:30

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu, izvijestila je PU vukovarsko – srijemska

Temeljem naloga suda policija je proteklog vikenda u Vukovaru pretražila dom i druge prostorije kojima se koristi 33-godišnji hrvatski državljanin te je tom prilikom pronašla i oduzela 1432 grama marihuane, 1312 komada tableta ecstasya, oko 530 grama amfetamin-speeda, 7 grama gljiva psilocibin, digitalnu vagu, 19 grama tableta "danabol", mobitele, novac, jednu automatsku pušku model M-70 s pet spremnika i 332 komada streljiva kalibra 7,62 milimetara, jedan pištolj marke Beretta, kalibar 7,65 milimetara sa spremnikom i 15 komada streljiva kalibra 7,65 milimetara te jednu zračnu pušku s optikom.

Pretrazi u Vukovaru prethodilo je zaustavljanje motocikla u Osijeku dva dana ranije kojim je upravljao 36-godišnji hrvatski državljanin koji je tom prilikom policiji predao PVC vrećicu s oko 30 grama amfetamina. Potom je temeljem naloga suda, u Branjini, policija pretražila dom i druge prostorije kojima se koristi 36-godišnjak te su pronašli i oduzeli 6 stabljika marihuane.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 36-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, a 33-godišnjak kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, Neovlaštena proizvodnja i promet tvari zabranjenih u sportu te Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu, izvijestila je PU vukovarsko – srijemska.

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 3

MO
modovisisajteMaraschino
12:34 20.09.2021.

državljanin... a nacionalnost?

ZG
zg1985
12:45 20.09.2021.

hrv. drzavljanin jovan

RO
Rocinante
16:03 20.09.2021.

"Brojno oružje" 😂😂 jednu pušku i jedan pištolj. Stvarno ne možeš izbrojiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije