Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG KORONAVIRUSA

Grad zatvorio bazene, dvorane te sve kulturne i sportske ustanove

Ilustracija
Foto: Robert Anic/Pixsell
1/4
13.03.2020.
u 16:25

Koprivnica i županija do petka nisu imali niti jednog zaraženog koronavirusom

Koprivnica od subote potpuno zatvara sve ustanove i javne objekte. Neće raditi bazeni, knjižnica, dom mladih, sportske dvorane te druge kulturne i javne ustanove.

„Od subote, 14. ožujka, do petka, 27. ožujka, zbog uvođenja pojačanih preventivnih mjera opreza, neće raditi Knjižnica i čitaonica, Pučko otvoreno učilište (kino Velebit, dvorana Domoljub), Muzej grada, Gradski bazeni Cerine, Dom mladih, blagajna na gradskom groblju te sve sportske dvorane. Javni gradski prijevoz neće prometovati“, priopćeno je nakon sastanka Stožera civilne zaštite.

Nastavnici će redovito dolaziti u školu bez obzira što se nastava neće odvijati. Roditelji koji nemaju mogućnost djetetu osigurati smještaj kod kuće ili čuvanje, s nadležnim i stručnim osobama iz pojedine ustanove moraju dogovoriti smještaj djeteta u školi, vrtiću ili obrtu za čuvanje djece, ističu u Gradskoj upravi.

VIDEO Kako pravilno oprati ruke i zaštititi se od virusne i bakterijske infekcije?

Komunalac koji upravlja gradskim i prigradskim grobljima preporučuje da se posljednji ispraćaji pokojnika obavljaju u najužem krugu obitelji. Gradska uprava u tom razdoblju neće izdavati dozvole za javna okupljanja.

„Svima su nam prvenstveno u interesu sigurnost i zdravlje naših građana. Sve naše službe s pozornošću prate razvoj događaja i prikupljaju informacije s terena, primjenjujući sve upute središnjeg nacionalnog Kriznog stožera, a u stalnom smo kontaktu i sa županijskim Stožerom civilne zaštite“, poručio je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Ako sumnjate da imate koronavirus ne idite izravno u bolnicu nego nazovite svog liječnika ili dežurnog epidemiologa na brojeve u svojoj županiji:

Tema: koronavirus

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije