Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Treba poslati poruku'
Povratak na članak

Grad Rijeka o divljanju na Platku: Očekujemo da policija najstrože kazni nasilnike

O događajima proteklog vikenda na Platku i svemu što je uslijedilo oglasio se i Grad Rijeka. 'Najoštrije osuđujemo neobjašnjivo divljanje i nasilje koje se ove nedjelje dogodilo na Platku. Istinski suosjećamo s ozlijeđenima, članovima HGSS-a i osobama koje su pritekle u pomoć pa također bile izložene divljačkom nasilju i ozbiljnim ozljedama. Očekujemo da policija nasilnike najstrože kazni i time pošalje poruku o nedopustivom ponašanju kojim su ugroženi ljudski životi', stoji u priopćenju grada.

Komentari 44

VI
virusbr2
10:09 02.02.2023.

Očekujemo da policija najstrože kazni.....Ne kažnjava policija, nego sud...

VL
DO
DođiDaTiŠapnem
09:55 02.02.2023.

Tako funkcionira pravosuđe u Hrvatskoj. Vojnika koji je nekoga nazvao nakazom u komentaru na facebooku su zatvorili, a ove koji zadaju teške tjelesne ozljede puste.

VL
DU
Deleted user
09:58 02.02.2023.

Slučajno znam da se 'težom ozljedom' kvalificira svaka fraktura, makar i jedne košćice malog prsta. Jednom je slomljena ruka. Međutim, isto tako znam da se svako nasilje koje počini recimo boksač, karate majstor ili MMA borac drugačije kvalificira nego kadd se radi o 'običnom' napadu huligana/agresivca. Uostalom, jedan od njih je već dobio vritnjak iz kluba. Ovdje se definitivno radi o pokušaju zataškavanja, jer i liječnica je jučer o ozljedama govorila kao da su se potukla dva petaša, a ne o potencijalno smrtonosnom napadu.

VL
Avatar southman
southman
10:32 02.02.2023.

U glavama riječkih levičara još uvijek kažnjava policija bez suda !

VL
TA
Tarantula
10:25 02.02.2023.

Jučer HGSS, a sutra ste vi na redu! Klinci su dileri i nakon ovoga postaju prijetnja za građane.

VL
PO
Polarus
10:17 02.02.2023.

Policija u Rijeci je ovo evidentno namjerno probala zataškati, e sad... što je razlog.. politički pritisak... ili nedo bog mafijaški...

VL
Avatar Komunikolog1
Komunikolog1
10:27 02.02.2023.

Žalosno je da netko tko obnaša takvu dužnost ne zna da policija u ovakvom slučaju ne kažnjava!

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
10:53 02.02.2023.

Ono što meni smeta je licemjerje. Ove mlade antipaticne krminalce treba kazniti a kada Torcida prebija zene pojedince ili policiju onda je to neki (kao opravdani) revolt. Bar nam se tako prodaje. Druga stvar je da imamo slicno nasilnog predsjednika koji je ovakve stvari u mladosti isto radio ali eto on jekao neki junak i medijski idol za ljevicu i ekstremnu desnicu oko DP i Mosta. Licemjeno do kaksimuma. Ako osudjujemo divljastvo i nasilje onda bi ga trebali uvjek osudjivat, ne samo nekada kada nam pase u koncept.

VL
ST
stomiovotreba
09:58 02.02.2023.

Lom kosti ruke je teska (kvalificirana) povreda. Pitanje je zasto su nasilnici na slobodi, kada postoji zakonska osnpva za njihov pritvor (HDZ?).

VL
PV
prcko.vita
10:03 02.02.2023.

Da ste se malo potrudili brzo bi došli do stranačkih kartica hdz I sdp ekipe, i opet, nismo svi isti ili jednaki, pred EU zakonima.

VL
DU
Deleted user
10:27 02.02.2023.

ok, policija izjavila da nema elemenata za kaznenu prijavu jer je takav zakon, oni prate proceduru - izvid je u tijeku i jucerasnja izjava one glasnogovornice nije niti pravedna ali ni konacna. tesko da ce se ova trojica izvuci od kaznenog progona.

VL
Avatar Behemot
Behemot
10:50 02.02.2023.

Policija je prijavila slučaj kao tučnjavu između HGSS-ovaca i MMA boraca i narušavanje javnog reda i mira. A ovdje se ne radi o tučnjavi nego o napadu gdje je samo jedna strana udarala i iživljavala se. Odnosno policajci su u prijavi totalno lažno prezentirali događaj bojeći se za svoje usrane guzice.

VL
DU
Deleted user
16:15 02.02.2023.

a tko to treba da kvalificira težine ozljeda , liječnici ili netko drugi , , . prvi dan mediji i naročito društvene mreže daju informacije :: bore se za život , daju kisik , vade jezik , nesvijest , ozljedest , ozljede unutarnje krvarenje , . Poslije 3 dana , liječničko izviješće ; lakše tjelesne ozljede :; . ovi pametnjakovići koji " SUDE " moraju znati da pravo na pravdu imaju svi.

VL
DU
Deleted user
16:19 03.02.2023.

@sedam_sarma jedan HGSS-ovac ima slomljenu ruku.

VL
HO
homofobic
10:58 02.02.2023.

Balkanistanci! Zivite u divljini nepoznavanja ljudskih civilizacijskih normi! Policija ne kaznjava jer niti joj je to posao niti legalno ima pravo na to! Sudovi kaznjavaju! Ali i to jedino prema zakonima. Ako zakoni ne zadovoljavaju populacijske zelje onda to promjenite kroz izbore.

VL
SS
simpatican.simpa
10:23 02.02.2023.

Poruku je već poslalo pravosuđe da se brane sa slobode jer nema opasnosti za ponavljanje dijela, a dok bakicu trenutno kazne i odmah u zatvor. Kad ćemo shvatiti bit problema da trebamo odmah temeljito čišćenje u pravosuđu, pa policiji.

VL
GR
grodar
11:03 02.02.2023.

pa to su hadezeovci

VL
TM
trade_mark
11:25 02.02.2023.

abramovićev otac je hadezeovac, heroj radi u hrvatskim šumama. dakle, ne da sve smrdi na kriminal , korupciju i nepotizam, nego zaudara i bazdi!

VL
NA
najposebniji
10:24 02.02.2023.

A ja očekujem da će se ministar Božinović kao i u pandemiji kada se ispričavao kleru ispričati trojici momaka zbog toga što ih je policija uznemiravala prekršajnom prijavom.

VL
DU
Deleted user
10:26 02.02.2023.

Gledajte i na konkretan slučaj "profesionalno"... Dakle, u sudstvu, policiji, zatvorskom sustavu je zaposlen velik broj ljudi, oni kad su čak i formalno "neovisni", ipak "vise" na državnom proračunu, a njega pak prazni izvršna vlast, zar ne? I što bi bila poanta... E pa njima (svima!) ne odgovaraju zakonska ili pak "pravosudni epilog" stanja koja bi temeljito obeshrabrivala krim. djela, u samom začetku - jer bi se onda drastično smanjio i krug tih ljudi kojima egzistencija ovisi o krim. aktivnostima. Zato i tako blage presude i "aljkav" odnos - da počinitelji imaju volje za "još". Ovi koji su to, posve iz sadističkih poriva, napravili na skijalištu - e ti će i u godinama koje slijede biti zasigurno "mušterije" odvjetnika, policije, sudstva, možda nešto malo odsjede. Da nema pokvarenih zuba, znate koga ne bi bilo... Da šankerski zaključim!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.