Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hdz-ova uzdanica
Povratak na članak

Grabar Kitarović: U nastupu predsjednika Josipovića osjeća se da je nervozan

Kandidatkinja za predsjednicu države prozvala je proutkandidata Josipovića, kojeg drži suodgovornim za stanje u državi, za vođenje kampanje koja još nije službeno počela

Komentari 161

CR
crocro
22:16 23.08.2014.

Neshvatljivo je da mi građani vidimo kako je predjsenik u aktivnoj predizbornoj kampanji već više od 6 mjeseci, a u zadnja 2 mjeseca se "razmilio" po cijeloj Hrvatskoj uzduž i poprijeko, na svim otvaranjima, na svim skupovima, u tvornicama i drugim mjestima, a istodobno u svojoj izjavio izvješćuje javnost da on još nije u predsjedničkoj kampanji, ali zato doista nervozno tvrdi da je Kolinda Grabar Kitarović u predsjedničkoj kampanji više od 2 mjeseca, a tek se oglasila prije nekoliko dana kada ju je počeo predsjednik prozivati. Osim toga još se niti nije aktivno uključila u kampanju niti se razmilila po Hrvatskoj, niti još nije okončala mandat u NATO savezu, već samo odgovara predsjedniku na prozivke. Ako je predsjednik već sada tako nervozan, kakav će tek biti kada se Kolinda doista u punom pogonu uključi u kampanju, a od svega najviše iščekujem njihovo sučeljavanje u TV emisijama, ako ih HRT organizira. Bilo bi korisno da svaka naša nacionalna televizija organizira barem jedno predizborno predsjedničko sučeljavanje. Dakle, vjerujem da većina građana potpuno jasno vidi tko se u punoj kampanji pojavljuje na svim kordinatama države Hrvatske, a tko se još nije aktivno uključio u kampanju. Zato mislim da nije korektno od predsjednika koji ističe da je Kolinda već 2 mjeseca u kampanji a da on koji mjesecima obilazi Hrvatsku, još ne sudjeluje u kampanji. Zbog toga se može iščitavati nervoza predsjednika.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
22:31 23.08.2014.

Josipović je nervozan jer iz dana u dan gubi podršku. Ptičica mi je šapnula da u anketima već zaostaje za gđom Kitarović, trenutno je Kitarović 45%, Josipović 43%. U prosjeku gubi 0,3% glasova na dan, zato se trenutno ni ne objavljuju ankete. Druga je stvar što je objavom plana Barbika potpuno izgubljen i više nema nikakvu izbornu strategiju, ne zato što ne može raditi po planu Barbika (samo to i radi), nego zato što ga je uhvatila paranoja što će još procuriti iz njegove kampanje. Plus, leđa su mu okrenuli i iz inozemstva jer na zapadu nitko ne želi imati posla s ortodoksnim boljševikom.

VL
BI
billynik
22:48 23.08.2014.

Nije ona samo HDZ-ova uzdanica nego cijelog hrvatskog naroda koji želi dobro ovoj zemlji.

VL
PA
paco1
22:57 23.08.2014.

Vlio bi saznat štaje Josipović napravio u ovih skoro 5g ..

VL
Avatar alojzijelojzek1967
alojzijelojzek1967
22:50 23.08.2014.

Josipović je pokazatelj nervoze pripadnika cijele trenutno vladajuće bulumente jugokomunističkih nostalgičara, a svjestan da će on biti taj koji će prvi "pasti" na izborima. Ostali će ga slijediti u narednim mjesecima, a provedba lustracije, izgraditi će mehanizme koji neće dopuštatii bivšim komunistima da obnašaju bilo koje funkcije u demokratskoj hrvatskoj državi. Bez lustracije nema Kroacije.

VL
SV
sveznamdrugi
22:39 23.08.2014.

Čije on pare troši dok se voza po hrvatskoj? Ćaćine možda

VL
PA
paco1
22:52 23.08.2014.

Volio bi saznat tko sve plaća Ivino partijanje i njegove svite svaki dan?

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
22:53 23.08.2014.

Koliko je Mesić bio loš u deset godina, Josipović je barem tri puta lošiji i štetniji u samo pet godina svog mandata. Josipović je zarobljen u mentalitetu i političkom gledanju na stvari sasvim suprotnom od onog čemu teži današnja demokratska Hrvatska. On je sasvim nepodoban i nesposoban biti predsjednikom Hrvatske i uvjerenja sam da je njegovo predsjednikovanje završilo.

VL
MX
MXLCLGTG
22:48 23.08.2014.

On nije u predizbornoj kampanji samo 6 mjeseci nego citav Mandat je proso samo u kampanji za svoju korist nikako za korist HR i bitno je da se ZAMP uhodao jedino je to bitno a sto je drzava na naj nizoj razini po svemu od domovinskog rata Ivu to ne interesuje ni najmanje.

VL
MR
midnight rose
23:29 23.08.2014.

Josipović će igrati prljavo i to je već i počeo ali ništa mu neće moći pomoći...narod vidi sve!

VL
OS
osica
23:28 23.08.2014.

josipović je pod stresom i ne može ga prikriti. Vidi se na kilometre.

VL
Avatar film
film
23:47 23.08.2014.

....normalno je da je nervozan,gubi izbore a ako hrvatska ikad postane normalna pravna država moglo bi mu se suditi za v e l e i z d a j u...

VL
L0
luena 01
23:20 23.08.2014.

Sta ste se uzkomesali pa izbori nisu jos poceli ali je zato podjeljenost prisutna. Ako ovako nastavite trebat ce vam tablete za smirenje uoci i nakon izbora... Kako ce to svarit , najvjerojatnije tesko kad sad idete metodama koje nimalonimalo nisu demokartski politicke nego ispod pojasa... Uzas vise stetite sebi i svom kandidatu,najmanje protukandidatu i onima koji nisu vaseg misljenja ... Na svakom koraku je vidljivo da nista naucili niste iz izbora za EU prvi put i drugi put... Vasa bahatost se nije isplatila pa nece ni sad u nadolazecim izborima......

VL
OS
osica
23:06 23.08.2014.

sigurno je, da je Josipović nervozan to se vidi iz svih njegovih izjava o Kolindi. Ako ga novinari priupitaju o nekoj aktualnoj temi -reagira kao da je došao s Marsa, pa ne zna što se ovdje događa. Jednostavno kasni, sav sav je u kampanji. Žarko želi mandat , ne zbog Hrvatske već zbog sebe. . Više nije siguran, a ni ankete ga ne ohrabruju. Samo zuji okolo, umorio se već, a Kolinda mu neda ni spavati. Nervoza vidljiva na svakom koraku.

VL
SA
samoborka
00:46 24.08.2014.

znate li vi da Josipovic na SVAKO SVOJE PUTOVANJE po Hrvatskoj ide vojnim helikopterom? A samo pola sata leta njime kosta tisuce eura! To placaju porezni obveznici drzave koja je pred bankrotom! Vojni helikopter se koristi I za odlaske druga Josipovica na Brijune na godisnji! Obilazi sela i gradove ko sumanut zadnjih mjeseci i prodaje tamo ljudima maglu i floskule, a svako to njegovo vucaranje vojnim helikopterom masno placaju porezni obveznici! Zasto je Vlada kupila one skupocjene aute? Kad ih je vec kupila, zasto Josipovic i Milanovic ne koriste te aute nego lete helikopterom!? Kako ih nije sram tako se izivljavati i bezocno rasipati novac u drzavi koja puca po svim savovima!?

VL
MR
midnight rose
23:28 23.08.2014.

ma Josipoviću je panika i to velika panika jer je i on sam svjestan da nema šanse i da će Kolind abiti naša nova predsjednica!

VL
Avatar marnie
marnie
23:08 23.08.2014.

Bravo

VL
RA
radio02
00:11 24.08.2014.

Ne shvacam kako ljudi ne vide da aktualni predsjednik u 5 godina nije napravio nista.Jadno je da tek sada kada je krenuo u kampanju, spominje gospodarstvo, a 5 godina je sutio ko zaliven. Vidi se da nije vise onaj smireni gospodin, nego usplahirani lav koji se bori za svoju fotelju. Kolina Grabar-Kitarovic je sto puta sposobnija i sigurno nece biti nicijia marioneta. Vrijeme je da dobijemo predsjednicu.

VL
SA
santos008
07:41 24.08.2014.

Procitala ga ko dite bukvar.Lako ga je i procitati ,cetri godine nije radio nsta a sad ''zapeo'' ko Alija Sirotanovic,cak mu se i udarnicka znacka smijesi,nema mira non -stop je u pokretu ''radi'' ,putuje sve na racun poreskih obveznika .Odlazi i posjecuje firme gdje god ima pozitivnih pomaka ,a zaobilazi one kojima je najpotrebniji,ali oni nisu njemu potrebni ,tako je to .Mesic nas je prevario jednom i on je kriv ali kad nas je prevario i drugi put nije on kriv ,nego oni koji su mu i drugi put dali svoj glas .Jesmo li opet na istom putu .Izgleda da jesmo,kako smo naivni.

VL
TR
Trajkovski
00:05 24.08.2014.

"Laki je malo nervozan!" Siguran sam da predsjednik sa svojih 150 savjetnika i režimskim novinarima već noćas sprema oštar odgovor...

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.