Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u zadru

Grabar Kitarović oštro kritizirala Vladu i predsjednika Josipovića

grabar kitarović
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
13.12.2014.
u 12:57

Žele dati autoceste strancima, a zar nije veleizdaja ili kao pronevjera to što nisu iskoristili iz EU fondova sredstva 11 milijardi kuna jednaka kolika je najveća ponuda za autoceste. To ja tako doživljavam, rekla je između ostalog Kolinda Grabar Kitarović

- Zahvaljujem HSP AS na časti što ste me imenovali svojom kandidatkinjom za predsjednicu RH. Povedimo Hrvatsku među najbogatije i najprosperitetnije države u svijetu. Hrvatska sada nema liderstva ni hrabrosti i zato smo na dnu gospodarskih pokazatelja. Mi nećemo dozvoliti da predsjednik Vlade govori da Hrvatska neće biti bogata. To je laž. Hrvatska ide u krivom smjeru, a predsjednik RH šuti i brine samo o svom rejtingu. Ako netko ne zna kako riješiti probleme, neka ode i neka pusti da rade onima koji znaju i mogu. Dosta je bilo malodušja i moramo zaokrenuti stvar i povesti Hrvatsku u blagostanje. Naši ljudi žele bolji život i pokrenut ćemo gospodarski rast u Hrvatskoj - rekla je na izvanrednom Saboru HSP AS u Zadru Kolinda Grabar Kitarović i obrušila se na monetizaciju autocesta.

- Žele dati autoceste strancima, a zar nije veleizdaja ili kao pronevjera to što nisu iskoristili iz EU fondova sredstva 11 milijardi kuna jednaka kolika je najveća ponuda za autoceste. To ja tako doživljavam. Hrvatska ne smije više izgubiti niti jedan dan s nesposobnom Vladom Zorana Milanovića i njihovim sudionikom Ivo Josipovićem - rekla je Kolinda Grabar Kitarović.

 Na upit misli li da joj otežava kampanju u Zadru to što je nad zadarskim gradonačelnikom Kalmetom otvorena istraga Kolinda Grabar Kitarović rekla je da joj to ne otežava i da nitko nije kriv dok mu se ne dokaže. - Drago mi je da ste u Zadru gdje Starčevićanstvo ima duboke korijene. Pobijedit ćemo na izborima za predsjednika, ali i na parlamentarnim izborima - rekao je na Saboru HSP AS zadarski gradonačelnik Božidar Kalmeta, osobni izaslanik predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka.

Izvanredni Sabor HSP AS u Zadru bira novo vodstvo te stranke. - Zmijolika komunistička zvijer je još živa, a njezina glava je Ivo Josipović. Moramo sve učiniti da ih maknemo s vlasti. Zoran Milanović je mrtav političar, zombi, samo mu to nije jasno, a glava je Ivo Josipović - rekao je tajnik HSP AS Pero Ćorić. Kolinda Grabar Kitarović nazoči i proslavi 72.bojne vojne policije na kojoj je i general Ante Gotovina. Upitana očekuje li njegovu podršku na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović je rekla da je ta odluka na generalu Gotovini.

>>Grabar Kitarović oštro kritizirala Vladu i predsjednika Josipovića

>>Dođu li Kitarović ili Kujundžić, Tuđmanov Tito leti s Pantovčaka

Komentara 91

Avatar aj_ća
aj_ća
13:24 13.12.2014.

Gđo. Kolinda bravo, dok ovaj tri godine suti i dopusta da Hrvatska sve vise i vise tone.. Kad postanete predsjednica odmah sazvati sjednicu vlade i stisnuti ih sto prije.. Samo naprijed!

PO
Polikarp
13:25 13.12.2014.

Izbor Kolinde za predsjednicu početak je bolje Hrvatske, koja neće prodavati autoceste - najveće hrvatsko blago, nego će pokrenuti investicijski ciklus s 11 milijardi kuna iz EU fondova!

Avatar CorleoneMichael
CorleoneMichael
13:24 13.12.2014.

Već ove godine ćemo se početi rješavati aktualnog partijskog terora... Put prema oporavku kreće pobjedom Kolinde...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije