Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubila od milanovića

Grabar Kitarović o izjavi da su se Rusi umiješali u izbore 2020.: Kod nas nije razvijena svijest...

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović na utakmici između Hrvatske i Belgije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
13.09.2023.
u 09:52

Bivša predsjednica komentirala je svoju izjavu koju je dala u podcastu One Decision Sir Richarda Dearlovea, bivšeg direktora britanske vanjsko-obavještajne službe MI6

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović gostovala je proteklog tjedna u podcastu One Decision Sir Richarda Dearlovea, bivšeg direktora britanske vanjsko-obavještajne službe MI6 gdje je rekla kako se Rusija umiješala u predsjedničke izbore na kojima je izgubila od Milanovića. 

- Taj LNG terminal je bio najveća sporna točka s Rusijom i vjerojatno je bio razlog za hibridne akcije tijekom predizborne kampanje, što je pridonijelo rezultatu izbora 2020. - rekla je bivša predsjednica. Grabar-Kitarović se osvrnula i Putinov pristup prema njoj te rekla da je njen dojam da je “prema ženama imao staromodni pristup džentlmena i uvijek je bio pristojan i blag”.

Zbog izjave o sabotaži izbora N1 ju je tražio komentar. 

- Vidim da su se naši mediji uhvatili tog jednog dijela u podcastu kojeg sam spomenula gotovo usputno. Slažem se, iznimno važna tema o kojoj treba ozbiljno razgovarati jer kod nas još nije razvijena svijest o takvoj vrsti upliva. No, trenutno nisam u poziciji jer sam pretrpana pripremama za sljedeći tjedan u New Yorku, gdje imam nekoliko važnih konferencija kao supredsjedateljica GPMB - odgovorila im je Kolinda Grabar-Kitarović. 

VIDEO Kolinda Grabar - Kitarović posjetila Ukrajinu, pa jednom fotografijom pobrala brojne simpatije

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 60

DU
Deleted user
12:49 13.09.2023.

Milanović je htio blokirati ulazak Finske i Švedske u Nato, 🇷🇺 uspio je blokirati obuku ukr. vojnika,🇷🇺 izjavio je da su Ukrajinci i SAD krivi za rat, 🇷🇺hvali slavi divi se ruskoj vojsci, 🇷🇺zbog izjava o proxy ratu slavljen je u emisiji Solovjeva, a čak ga je Lavrov pohvalio na presici, 🇷🇺smtra da je Kosovo oteto Srbiji,🇷🇸🇷🇺 zalaže se za prosrpske politicare u Crnoj Gori, 🇷🇸🇷🇺pobratimio se s Putinovin dvojnikom u Republici Srpskoj - kome nije to dosta taj ne vidi prst pred nosom.

Avatar Bruno
Bruno
15:23 13.09.2023.

Srednji prst je pokazala pravima, Ruskom lobyiju u Hrvata!

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
10:57 13.09.2023.

Svakako moguce. To zadnjih godina potvrdjuje i Kicino ponasanje, njegovi sastanci sa Dodikom i krsenje drustvenih i drzvnih pravila. Svakako jako vjerojatno da je ruski igrac, nesto kao i Troskot koji druge napada ali... za racun konkurencije a ne zbog dobrobiti drustva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije