Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVOREN NASILNIK

Ženu uhvatio za vrat i davio je, spasio je građanin koji je čuo zapomaganje

policija
Ivana Ivanović/PIXSELL
28.06.2017.
u 11:09

U pomoć nesretnoj ženi priskočio je građanin koji je čuo njene pozive u pomoć i tako spriječio tragediju.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu pokrenulo je istragu protiv 59-godišnjaka kojeg sumnjiči za teški pokušaj ubojstva supruge.

Sumnjiči ga se da je 22. lipnja oko 12.30 ispred obiteljske kuće u Ogulinu rukama za vrat uhvatio svoju suprugu i snažno ju je stezao.

Žena mu se uspjela odmaknuti i pozvati pomoć, a on je njezino pozivanje u pomoć pokušao spriječiti tako što joj je jednu ruku stavio preko usta dok joj je drugom snažno stezao vrat. U tom napadu žena je teško ozlijeđena, zadobila je kontuzije glave, a od smrti ju je spasio građanin koji joj je priskočio u pomoć nakon što je čuo njezino zapomaganje. Njezin suprug ju je tijekom braka u više navrata psihički i fizički zlostavljao.

Pritvoren je zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Tužiteljstvo je tražilo i da ga se pritvori i zbog teških okolnosti počinjenja djela, što je sudac istrage odbio, pa je tužiteljstvo najavilo žalbu.

Komentara 2

NI
nikp
12:28 28.06.2017.

Nebi on to napravio da nije imao povoda,a niste se pitali koliko zena zlostavlja muzeve,i tko prvi nazove muriju taj nije KRIV!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije