Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubojstvo

Poljak koji je ženu pretukao i pustio da se utopi u moru završio u pritvoru

Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/4
09.06.2017.
u 17:25

Poljak se sumnjiči da ju je šakama izudarao po glavi, tijelu i nogama, a žena je u trenutku pada u more već bila u nesvijesti. On je inače u Poljskoj osuđivan zbog napada.

P. P. P. (51), poljski državljanin osumnjičen za ubojstvo svoje partnerice M. J. A. (40), također Poljakinje, koju je, kako se sumnja, u utorak između 16 i 16.30 sati pretukao dok su gliserom plovili u blizini otoka Ugljana i nakon toga bacio u more te pustio da se utopi, u četvrtak kasno navečer pritvoren je zbog opasnosti od bijega.

Istražni zatvor odredio mu je sudac Županijskog suda u Zadru. U iskazu koji je dao pred tužiteljima Poljak je bio poprilično rastresen, a prema neslužbenim informacijama, često i sam sebi kontradiktoran u odgovorima koje je davao. U Hrvatsku je na ljetovanje stigao prije desetak dana, a nekoliko dana popravljao je motor na gliseru koji je u njegovu vlasništvu. Partnerica koju je ubio nakon svađe pridružila mu se u nedjelju.

Poljak se sumnjiči da ju je šakama izudarao po glavi, tijelu i nogama, a žena je u trenutku pada u more već bila u nesvijesti. On je inače u Poljskoj osuđivan zbog napada. 

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
20:24 09.06.2017.

Sad bu njega naša pravna država sredila. Jel i ovo naročito drsko i neprimjereno ponašanje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije