Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEOKOMENTAR
Povratak na članak

'Građanima treba objasniti što će se dogoditi ako Hrvatska pristane na Marakešku deklaraciju'

Više o detaljima pristupa Hrvatske Marakeškoj deklaraciji doznajte u videokomentaru.

Komentari 154

MU
Muncimir
08:42 15.11.2018.

Pod nikakvu cijenu se ne smije pristati na deklaraciju. S njom se legalizira ilegalna migracija jer se ista definira kao “osnovno ljudsko pravo”. Tako se legitimira invazija muslimanski horda u Europu što je plan određeni struktura moći. Da li se “slobodne medije” bave pitanjem kako afganistanske ili sirijske obitelji mogu platiti i po nekoliko tisuća Dolara za migraciju? Otkud novi mobiteli? Novac za put? To je u migracijskim zemljama nemoguće zaraditi u nekoliko života! Europa mora zaustaviti ovaj hibridni rat ili gubimo našu kulturu protiv islama. Vojsku na granicu, mornaricu na stražu!

VL
Avatar gordi
gordi
09:54 15.11.2018.

ako netko iz Hrvatske vlade potpiše taj sporazum treba mu sudit za veleizdaju kao uskoro Mesiću,Yosipoviću i Pusić.....znate kakve su kazne naroda za veleizdaju

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:16 15.11.2018.

Krenula ljevoliberalna medijska masinerija koja ne podnosi drugacije misljene. Ocekujem da ce svi protivnici marakeske deklaracije biti prozvani goebbelsovcima.

VL
BK
Branimir Krešimir
09:14 15.11.2018.

Neka nam se objasni,zbog čega se mi ne bi ponašali kao države koje ne šalju svoje predstavnike u Marakeš.

VL
NI
NikoCro
08:45 15.11.2018.

Sto se tu ima skuziti, ilegalni migranti postaju legalni migranti, e to nije dobro, dodju ko ovce na granicu i samo kazu evo nas, a ti ne mozes nista, bit ce im lakse prelaziti granicu nego nama legalnima

VL
MU
Muncimir
08:56 15.11.2018.

Nedavno su Hrvatskog građanina vratili s nizozemske granice jer je imao samo osobnu iskaznicu a ne putovnicu. Obe zemlje su članice EU. Da je bacio papire, stavio turban i vikao “border”, “border” odmah bi ga pustili i dali bi mu smještaj, novac i hranu. Lijevičarske vlade, lažni humanizam i kontrolirane medije su od Europe napravili lakrdiju i staru drolju koju siluju na dnevnoj bazi.

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
09:40 15.11.2018.

Stavovi nekih nasih komentatora me podsjeca na Izetbegovicevu "nije to nas rat" nakon koje je Bosna najvise nastradala. Sada neki misle ova migrantska kriza "nije nas kriza". Samo se sitnica promjeni i odjednom bude nasa katastrofa. Neodgovrno je tako razmislajti.

VL
DU
Deleted user
08:56 15.11.2018.

Gdjo predsjednice kgk uvjeravali ste da znate udariti sakom o stol.. .ovo je prilika pa bapravite to.. ...raspustite sabor raspisite izbor ...prekinite agoniju hrvatskog puka i vodite ga kako se vodi jedna nacija

VL
DU
Deleted user
09:08 15.11.2018.

Zaklada "Otvoreno drustvo",nevladine organizacije,Europska komisija,neoliberalni poredak,euro,karticno placanje,migracije,EUROPOL,zajednicaka europska vojska,ACAT 2. - sve su to sredstva globalistickih elita kojima zele porobiti arijevskog bijelog covjeka.Europske krscanske narode. Ovo je put u Novi poredak,Babilon, bez rase,nacije,vjere,identiteta. Put u drustvo terora,straha i nesigurnosti u kojem ce elita u konacnici zavesti diktaturu i "red".Svi oni koji ne prihvate zig zvjeri i ne pokore se bit ce istrijebljeni. Krajnje je vrijeme da se Europljani probude i pruze odlucan odpor u obrani demokracije,nasih kulturnih,vjerskih i nacionalnih vrijednosti. Sacuvajmo zemlju nasih predji za nasu djecu,odlucno ustanimo protiv migracija i globalizacije,neoliberalnog poretka.

VL
BI
bijelocrveni
08:47 15.11.2018.

Uci ce nam u domove a mi mozemo samo gledati. Bilo kakva nasa reakcija bit ce okarakterizirana kao mrznja. Svijet klizi u totalni kaos.

VL
DU
Deleted user
09:11 15.11.2018.

Novi zakon EU – ACTA 2.0 će biti kraj slobode interneta. Sloboda izražavanja je trn u oku EU tehnokrata. Novi zakon o intelektualnom vlasništvu kojeg je Europski parlament usvojio u rujnu prijeti našim temeljnim pravima. "Članak 13. kontroverznog zakona kaže da će operatori internetskih stranica i pružatelji internetskih usluga biti odgovorni za sadržaj svojih klijenata i čitatelja. Novi zakon ih obvezuje na korištenje takozvanih filtera za objave. Obvezni filteri ostavljaju softveru da odluči što se korisnicima smije dijeliti, a što ne. Konkretno, pružatelji internetskih usluga će postati kontrolori i cenzori naših aktivnosti na internetu i svaka objavljena fotografija, video i tekst će biti provjereni."

VL
Avatar possibilis
possibilis
09:02 15.11.2018.

U "Deklaraciji" vise desetaka puta pise da se drzava-potpisnica "obavezuje". I bas bi bilo zgodno da istocne drzave to masovno potpisu a zapadne (za migrante- ciljne) drzave ne potpisu. U toj deklaraciji je vise podvala nego u Istanbulskoj. Nadustavne konvencije i deklaracije sa desecima "obavezujucih" stavki za (navodno neovisne) drzave samo se mnoze. A stihoklepci obvezujucih stavki ostaju neopjevani u novinskim komentarima i uvjereni da su pametni. Isti novinari koji ne ptepoznaju srz problema o kojima bi trebali izvhestavati potpiruju teze o tiboznjoj neinteligenciji i krezubosti prosjecnog citatelja. Dunning Krugerov efekt u punom sjaju.

VL
DU
Deleted user
08:47 15.11.2018.

Migracije nisu ljudsko pravo.Neoliberalnoj demo(no)kraciji se treba oduprijeti svim sredstvima.

VL
PA
pax5
08:43 15.11.2018.

Zašto kada je g. Plenković država u državi, ta kome je on uopće odgovoran, nego slici svojoj u ogledalu....

VL
VI
Vito
09:09 15.11.2018.

'Građanima treba objasniti što će se dogoditi ako Hrvatska pristane na Marakešku deklaraciju' ::: Marrakesh Political Declaration Link to declaration __ Naravno, ovdje nije moguće postzići spoj s tom deklaracijom, no, moguće je to napisati u tražilicu i dobiti PDFF napisan engleskim jezikom. __ "Jedino što me "ne" čudi" je: Zašto još uvijek ta deklaracija nije objavljena na hrvatskom jeziku, ako nigdje drugdje, ovdje u "večernjaku"???

VL
Avatar gordi
gordi
09:56 15.11.2018.

migranti su pripadnici poražene vojskeISILa i dolaze u Europu po nalogu komunističkih masona,Soroša i bogatih Azijskih zemalja koje ih financiraju...ako se ne zaustave..makar i oružjem uskoro a već i teku rijeke krvi po njonjavoj Europi

VL
VI
Vito
09:33 15.11.2018.

Evo odgoovra novomsadu1: 1. Pristup temeljen na ljudskim pravima: primijenjene akcije će doprinijeti u potpunosti poštivati ljudska prava i dostojanstvo izbjeglica i migranata, bez obzira na njihov status migracije --- Koja to država "u okruženju" želi stvarno primjenjivati ljudska prava na migrante, a očito je da ih ne primjenjuje na vlastiti narod???

VL
VI
Vito
09:18 15.11.2018.

Domain 1: Development benefits of migration and addressing root causes of irregular migration and forced displacement; --- Domena 1: Razvoj prednosti migracije i rješavanje korjenitih uzroka neregularan migracija i prisilno raseljavanje;

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
09:49 15.11.2018.

Ne postoji neobvezujući dokument, osobito međunarodni! Račan je potpisao "sporazum" s Drnovšekom pa nam je to uteg oko vrata i svugdje se s tim maše iako ga sabor nije ratificirao. Zašto mi moramo i ono što ne moramo? Gdje nas Plenković vodi i u što nas uvodi? Nisu valjda one zemlje koje su odustale sve glupe i "ne znaju čitati"?

VL
LU
Lujo123
10:25 15.11.2018.

borba elitista-fašista protiv demokrata-populista se nastavlja! Pogledajte u rječnike značenje tih riječi! Elitisti-fašisti postaju sve agresivniji (već puno puta viđeno u povijesti) što više gube "tlo pod nogama"!

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.