Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
5 godina članstva
Povratak na članak

Građani otkrili jesu li osjetili promjene nakon ulaska Hrvatske u EU

Na pitanje smatraju li da je Hrvatska imala više koristi ili štete od ulaska u Europsku uniju, najviše je ispitanih građana odgovorilo da smo imali podjednako koristi i štete

Komentari 27

Avatar neidemdalje
neidemdalje
20:29 30.06.2018.

plaćeni članak jer definitivno hrvatska je na dnu svih zemalja koje su ušle u eu što se tiče benefita ... jedva skucamo jedan euro dobiti na jedan uloženi a tri iz bajke o kosor djevi koja bi potpisala i vlastitu smrtnu presudu samo da se može slikati u briselu e taj film još nisu snimili ni u SF produkciji...

VL
DO
doktorica
00:36 01.07.2018.

svakim danom je sve gore,onima kojima je bolje su uhljebi i povlašteni,njima nikad nije bilo bolje

VL
Avatar vakikan
vakikan
07:28 01.07.2018.

Najveći plus je kaj sad svi mogu zbrisat van bez radnih viza i dozvola. Kola idu nizbrdo, volovi izbosne ostaju. Zadnji ugasit svjetlo, molim...Kradeze se trudi !!

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
21:49 30.06.2018.

Kako nije pola Hrvatske mladeži otišlo u bolji život a i to nije sve bude oslo još.

VL
WW
wwwcro
22:18 30.06.2018.

Hrvatsku su do neprepoznatljivosti upropastili komunisti iz HDZ-a i SDP-a. Mladi su nakon ulaska u EU dobili priliku raditi u drugim državama te za taj rad biti plaćeni i osigurati si mirovinu. U Hrvatskoj su sada i mirovine upitne jer HDZ i SDP gamad želi u to oteti umuirovljenicima i invalidima. Ali građani uporno ne izlaze na izbore ili pak glasaju ta HDZ i SDP kriminalce sa dvojnim državljanstvom. Nakon što ih se osumnjiči za kriminal ili pak budu osuđeni oni zbrišu u Bosnu ili Srbiju.

VL
DU
Deleted user
03:46 01.07.2018.

Podjednako moj ku_rac. Koja smijurija od placenog clanka. Mediji su ziva rak rana na ovome svijetu. Besramno lazu sa nesagledivim posljedicama. EU diktatura je izmisljena kao moderno ropstvo ostvareno bez ispaljenog metka. Fu_k EU. I sve politicare koji prodaju suverenostiti svojih zemalja za par usranih skuda I nekoliko Briselskih fotelja. Jos jucer je na TV objavljeno da samo 36 % gradana u HR ima pozitivno misljenje o EU a 64% je protiv. Ocito je netko dobio po prstima za objavu tih informacija pa se sada odmah serviraju “prihvatljive” medijske lazi.

VL
ST
stefj
21:34 30.06.2018.

Hrvatska je na dnu EU-a i samo čeka da ju još Bugarska prestigne. Očekivano je do kraja slijedeće godine... A ne tako davno, te zemlje su bile daleko iza nas. Nije nam ništa pomogao ulazak u EU, samo još više očekujemo da će nam netko dati novce, da ih ne treba zaraditi. Dugo smo bili bez reformi, a kada se i predlažu, onda su destruktivne i u cilju zaštite uhljeba... Pogledajte zadnje zakone - još novca se dijeli okolo, a nitko ne razmišlja kako će se ti novci zaraditi. Samo se gleda kako nekome taj novac oteti, poput uništenja 2. mirovinskog stupa i otimačine novca iz njega. Čisti lopovluk, otimačina poput onih za vrijeme komunizma... Gledam danas Jandrokovića kako samo izmišlja razloge zašto smo zadnji, da je to normalno jer smo zadnji ušli, da je samo bitno da rastemo, da nema veze što drugi rastu bolje i brže od nas. A sve samo da bi se opravdala vlada i da se opravda izostanak protržišnih reformi... Milanovićeva vlada radila je prorecesijske poteze, radi kojih smo izašli iz krize 3 godine kasnije nego što smo mogli, a ova nam svojim protutržišnim reformama želi u potpunosti oduzeti budućnosti i čvrsto nas zacementirati na dnu EU-a. Sve za uhljebe, uhljebe ni za što, pa ni po cijeni totalne propasti...

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
08:16 01.07.2018.

da, osjetio sam nešto kao trn u peti

VL
NE
nevjerujženikojalaže
23:47 30.06.2018.

da nismo u eu mi bi već imali građanski rat a isti će biti kako god okreneš jer nam članstvo u eu samo oči maže kako je ok.

VL
GO
goran2hr
05:06 01.07.2018.

EU dobra majka daje i poklanja? Zaboravili su pitati ljude što znaju o hrvatskim davanjima prema EU (članarina, engleski rabat, davanja kraljevinama...), da ne pričamo o štetama i troškovima, koje nam je napravila EU. Također i ono što nam daju, RH mora sufinancirati sa ~ 20% (a tih 20% nema pa se kreditno zadužuje), a među tim projektima koje financira EU ima i teških besmislica (npr. manjine, prekogranična suradnja, udruge...). Pa je tako bila vijest na radiju, da je EU financirala neku udrugu iz Rijeke (+ 20 % RH), koja se "bori protiv diskriminacije plesom". Ono, vide diskriminaciju i udri plesati?! Kako se EU-niji nije "zalomilo", da financira hrvatsku proizvodnju koja bi zaposlila tisuće...? Normalno, nisu ludi da financiraju, sami sebi konkurenciju. Mi smo tu da kupujemo njihovu robu i ispunjavamo njihove želje. Uostalom, oni nam drže medije, banke, biraju vlast (pa tako na vlasti i u saborskoj oporbi imamo eurofile - svi osim ŽZ) i muzu nas gdje god stignu. Ključno je što su naša davanja EU fiksna, a ono što oni daju nama, ide preko projekata, pa ako EU "pošteno" procijeni, da nam "projekti nisu dobri" - banana.

VL
DU
Deleted user
05:19 01.07.2018.

Postovani gradani i gradanke HR. Danas je dan zalosti i 5 godina da smo izgubili suverenitet nase domovine te pali u sake Diktatorske Unije zvane EU. Zelim vam duboku sucut , kao i svim nasim iseljenim gradanima u zemljama diljemljem svijeta. Onim naivcima i zlonamjernicima koji su za to glasovali na referendumu o pridruzivanju ovoj kriminalnoj tvorevini te svim politicarima koji su nas bacili u nemilost za par skuda i nekoliko fotelja porucujem da su izdajice domovine ( svjesno ili nesvjesno) ,da su zasluzili dugogodisnje zatvorske kazne kao i javna smaknuca . Nadam se da ce ih VJECNO ” progoniti ” svi pali branitelji koji su dali svoje zivote za drugaciju i bolju Hrvatsku od ove danas. Jos jednom svim Hrvatima, moja najdublja sucut.

VL
Avatar grudnjak
grudnjak
12:38 01.07.2018.

To vam je tipičan balkanski mentalitet sa 5 razreda OŠ...e mi i Europa pa mi smo 100 godina iza njih, jedino smo bolji u pljački i korupciji.

VL
IN
inbox
13:35 01.07.2018.

nama trebaju pošteni političari a ne EU

VL
Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
08:06 01.07.2018.

Otislo sve u p.m...Kakva EU

VL
CE
centirion
08:16 01.07.2018.

Obična propaganda! Koje ukidanje carine? Probajte uvesti auto iz Njemačke! Samo su riječ carina preinačili u TROŠARINA!

VL
DU
Deleted user
07:17 01.07.2018.

a da nismo u EU sad bi svi bili ogorčeni što nismo

VL
DH
dalibor.hren
08:11 01.07.2018.

Jedino niti jedan visokopozicionirani političar niti svečenik nije otišao trbuhom za kruhom u Irsku, Švedsku, Njemačku...

VL
Avatar ivica48
ivica48
06:42 02.07.2018.

Pa vladajuča partija napravila pljačku stolječa nad Hrvatima i ostalim građanima samo lažu i mažu đabe narod izginio

VL
SS
sokac sa drave
11:04 01.07.2018.

Manje vise komentari nam najavljuju krvavu borbu nase sirotinje protiv uhljeba.To sto mnogi sada pisu ja sam pisao i upozoravao prije dvije godine i dobivao sam samo minuse i zabrane komentiranja.Ovo nemoze dobro zavrsiti i okupacija hrvatskog naroda se mora zavrsiti pod hitno.Hocemo u drzavnu blagajnu dvadeset milijardi Eura od turizma sto je realna zarada kada se placa porez na turizam.Povjerenje je dobro a kontrola je jos bolja.Oni koji zastrasuju i teroriziraju kontrolere nabiti na goli otok na dozivotnu robiju.

VL
BA
bakulušić
00:25 01.07.2018.

Dobili smo Istanbulsku konvenciju, promociju pederluka i preporuke kako je u Irskoj super. I na Islandu isto tako. Dobili smo signal da ne smijemo dirati partizansku i komunističku djecu jer su dečki i cure super i prihvatljivi su Europi.A i Europa njima. Jer ih podsjeća na tatina vremena i Jugoslaviju. I to je to!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.