Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJEZDA KOMARACA

Očajni građani traže pomoć: 'Osuđeni smo na kućni 'zatvor', nije normalno koliko grizu'

Izbodeno dijete
Foto: Čitatelj
1/6
19.06.2019.
u 20:29

Vlada je obećala pomoći istočnoj Hrvatskoj s 5 milijuna kuna

Nakon što smo pisali o najezdi komaraca koja vlada u istočnoj pa i središnjoj Hrvatskoj mnogi zabrinuti građani javili su nam se s opisom svojih susreta s komarcima.

Tako nam jedna gospođa iz okolice Nove Gradiške govori kako moraju biti zatočeni u kući jer ako izađu komarci će ih "gristi".

- Javljam se iz mjesta Gorice, kod Nove Gradiške! Mi ne možemo živjeti od komaraca. Ovo ljeto smo osuđeni na kućni "zatvor" jer van ne možemo od komaraca. Imam dijete staro 1 i pol godinu koje se obožava igrati vani u pijesku, ali nažalost ne smijem ga izvesti van jer nas komarci grizu da to nije normalno! Molim Vas da nešto poduzmete jer u selu ima dosta djece koja bi se igrala vani, a ne mogu od komaraca! - piše nam uznemirena gospođa.

Neki su slali i fotografije svoje ispikane djece.

Foto: Čitatelji

- Jutro, podne, večer, nije bitno, komarac na komarcu. Neki dan mu je u oko sletio, doslovno u oko i ostalo mu crveno na bjeloočnici... Neka se nešto poduzme, jer ovo nema smisla - 

Druga gospođa pak piše:

- Ubodi su od prije tjedan dana, sad su već i prošli, po slikama se to vidi iako još uvijek ima kvrgica, djeca kao kad su u zatvoru, non stop su u kućama zatvoreni, ne samo moja već od cijeloga sela, ovo je koma -

Foto: Čitatelji

Jedna Vukovarka nam pokazuje govori kako je njezina kćer završila na hitnoj te je već treći dan na injekcijama. Napominje kako nigdje nema sprejeva protiv komaraca.

Vlada je danas obećala pomoći istočnoj Hrvatskoj sa zaprašivanjem i doniranjem 5 milijuna kuna.

- Ovo ne dotiče šikaru pored nas ni blizu. Sve ošlo u zrak, a nadležne baš i nije briga - piše nam pak jedna čitateljica nakon oprašivanja u Iloku.

Ključne riječi

Komentara 7

BA
Barbasmora
20:17 19.06.2019.

Da nisu mozda i buve?

MA
Marcos
19:58 19.06.2019.

Ovo je bruka da ljudi čekaju da se nešto poduzme...to je trebalo odmah intervenirati..kao da je požar pa se čeka na Donacije

BU
Bubalamala
11:48 20.06.2019.

Tako vam je kod nas u Slavoniji i Baranji ljeti komarci i žega kad malo zahladi i čovjek bi prozračio onda pale korov u proljeće prvim sunčanim danom počinju paljenja što u jesen nisu stigli. u jesen najljepši sunčani daniani posljednji topli opet se koristi za paljenje korova i smeća nema kraja zagađivanja ne možeš uživati u ljepotama prirode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije