Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJEZDA KOMARACA
Povratak na članak

Očajni građani traže pomoć: 'Osuđeni smo na kućni 'zatvor', nije normalno koliko grizu'

Vlada je obećala pomoći istočnoj Hrvatskoj s 5 milijuna kuna

Komentari 7

BA
Barbasmora
20:17 19.06.2019.

Da nisu mozda i buve?

VL
MA
Marcos
19:58 19.06.2019.

Ovo je bruka da ljudi čekaju da se nešto poduzme...to je trebalo odmah intervenirati..kao da je požar pa se čeka na Donacije

VL
BU
Bubalamala
11:48 20.06.2019.

Tako vam je kod nas u Slavoniji i Baranji ljeti komarci i žega kad malo zahladi i čovjek bi prozračio onda pale korov u proljeće prvim sunčanim danom počinju paljenja što u jesen nisu stigli. u jesen najljepši sunčani daniani posljednji topli opet se koristi za paljenje korova i smeća nema kraja zagađivanja ne možeš uživati u ljepotama prirode

VL
Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:56 20.06.2019.

Tema je ista kao i jucer pa ponavljam jucerasnji post. Dragi zemljaci, i jos puno draze zemljakinje! Badave vam kukati, i ocekivati pomoc dragog Boga i politicara. Od kukanja nista, Bog je daleko u visinama, a politicari,, pa Boze moj,, nije moguce da svih ovih godina niste naucili, da je njima (bez obzira na stranke) njima jedina briga kako za mandata cim vise podebljati svoje bankovne racune i u svoju imovinsku karticu upisati cim vise nekretnina??? Zato vi radije pomognite sami sebi, sa par sredstava koja je lako i j e f t i n o uzgojiti i odrzavati, pa cak i u teglama u vasim stanovima, a o vrtovima da i ne spominjem. Broj 1 je nesumnjivo B o s i lj a k. Par tegli njega u stanovima i na nekoliko mjesta zasadjenih u vrtovima, i garant provjereno nemate krilatih krvopija u svojoj blizini, jer sam njegov miris tjera komarce da ga zaobilaze u sirokom luku. Sad dvije biljke takodjer lake i jeftine za uzgoj i odrzavanje, ali koje morate trljati na kozu (ne trebate puno). Ugodna su mirisa, pa vas ne treba brinuti vas imidz na javnim mjestima i u drustvu, a komarci ce od vas bjezati, kao nasi politicari od iskrenosti i postenja. To su vam m a t i c nj a k znan jos i kao melisa, i m a c j a m e n t a. Sjemena bosiljka i maticnjaka imate u svakoj normalnoj sjemenarnici (cak i u trgovackim centrima) i mislim da dojde 5 kn vrecica. Sjeme macje mente u malo boljim sjemenarama. Sretno vam bilo, i nek cim vise vase krvi ostane u vasim zilama a ne u trbusima krilatih napasti.

VL
MA
mare100
21:36 19.06.2019.

Zašto bi nadležni i vlade bilo briga kad vi sami ništa ne poduzimate.Prosle godine prolazim dijelom slavonije 80 % ravnice zapušteno ništa se ne obrađuje logično kad par godina niko počev od države pa i običnih građana ne održavaju ii ne obrađuju zemlju ravnica s takvom klimom i stajaćih vodama jedino je onda pogodna za najezde nametnika.Samo se pitam što želite da država održava i čisti slavoniju uvoznom radnom snagom da bi vi mogli u ljetnim danima boraviti vani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.