Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obilježavanje VRO Maslenica '93

Gotovina: Branitelji su zaslužni što danas imamo suverenu državu, zemlju sigurnu i društvo slobodno

Ante Gotovina
Screenshot
21.01.2022.
u 11:09

Počast poginulim braniteljima odao je i general Ante Gotovina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u posjeti je Zadarskoj županiji i otoku Pagu. Kod kod spomen-obilježja križa za sve poginule hrvatske branitelje u VRO Maslenica '93 premijer je položio vijenac. Počast poginulim braniteljima odao je i general Ante Gotovina

"Danas odajemo počast jednoj važnoj operaciji. Cilj operacije je bio potisnuti snage agresora maksimalno u dubinu, osigurati maksimalno sva mjesta duž obale sve do Šibenika. Operacija je završena i ciljevi su postignuti. Kao i u svakom ratu bilo je žrtava, bilo je oko 180 poginulih i više od stotine teško ranjenih i tim ljudima odajemo počast. Oni su zaslužni što danas imamo suverenu državu, zemlju sigurnu i društvo slobodno", kazao je general Gotovina.

Na pitanje novinara da komentira situaciju kako nas je u Hrvatskoj milijun manje i da je od koronavirusa umrlo ljudi kao u Domovinskom ratu, kazao je da država treba misliti, a da je na mladim ljudima da rade. 

Komentara 40

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:40 21.01.2022.

Briljantna akcija Maslenica bila je početak kraja velikosrpske okupacije... Država, točnije zločinački komunistički režim (za kojim mnogi još i danas žale) raspala se još nekoliko godina ranije, a velikosrpska armada i lokalni četnici izvršili su krvavu oružanu agresiju i okupirali velike dijelove Hrvatske..

Avatar MarkoHR
MarkoHR
12:45 21.01.2022.

Akcija Maslenica - 5000 Arkanovih ‘Tigrova’, ‘Knindži’, ‘Martićevaca’ i ‘Niških specijalaca’ – poraženo do koljena.. Operacija koja je spojila hrvatski sjever i jug. Operacija Maslenica pokazala je i nama i svijetu što može zajedništvo hrvatskog čovjeka i hrvatskog vojnika, štoto znači odlučnost, čast i kako izgleda pobjednički hrvatski duh.

LL
lijepa_li si
14:03 21.01.2022.

vječna slava i hvala, anti, blagi, franji, gojku, tomislavu, ivanu, slobodanu, svim hrvatskim braniteljima. ološ i svakojake parazite moraju sami odstranit da ne sramote junaštvo i čistoću istinskih pripadnika domovinskog rata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije