Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRISJEO MU OBROK

Gosta nisu naljutile cijene hrane, već detalj na računu: ' Evo još jedan u nizu bisera Dalmacije'

Foto: Milan Sabić/PIXSELL/Čitatelj
1/2
29.06.2022.
u 17:32

Jedite salatu i ribu bez ulja - poručio je čitatelj koji nam je poslao račun

Hrvatska obala za mnoge je najljepša na svijetu, pa nije ni čudo što će mnogi iskoristiti priliku kad su na godišnjem odmoru i svratiti u obližnji restoran kako bi u dobrom društvu uživali u dobroj hrani. Međutim, gostu splitskog restorana obrok je prisjeo zbog jednog detalja na računu.

- Evo još jedan u nizu bisera Dalmacije. Ako kojim slučajem naručite maslinovo ulje za začinit ribu ili salatu... To vam se plaća od danas, 7,50 kn za par kapi ulja dodano na neukusni crni rižot. Jedite salatu i ribu bez ulja - poručio je čitatelj koji nam je poslao račun.

Foto: Čitatelj

Da ipak ne deru svi sa cijenama na našoj obali uvjerio nas je jedan čitatelj koji se ugodno iznenadio cijenom kave u jednom ugostiteljskom objektu u Malom Lošinju. Iznenađenje je bilo još i veće s obzirom da ljetuje na otoku gdje su cijene još i veće nego u drugim mjestima na obali. Više o tome, pročitajte OVDJE.

Za razliku od toga kafića u Malom Lošinju, u Opatiji ćete cappuccino platiti i 38 kuna, a o čemu smo pisali prije nekoliko dana. Naime, dva sendviča, tri croissanta, sok od jabuke, Coca-Cola, gazirana voda i dva cappuccina u hotelu u Opatiji koštaju čak 517 kuna.

>>Imate li sličnih primjera pošaljite nam na mail dojavi@vecernji.net

VIDEO: Ne 'deru' svi sa cijenama na našoj obali

Ključne riječi

Komentara 68

ML
Mladjan
20:17 29.06.2022.

Koliko ce te tek platiti nevrijedan večernji list.

MA
Macola
19:00 29.06.2022.

Ovi sa računima su stvarno već postali tragikomični

ST
stefj
18:51 29.06.2022.

Bez veze, ako idete u malo bolji restoran naplatit će vam i couvert, dok ako idete idete u neki jeftiniji, onda će vam npr. u Italiji naplatiti i salvetu i pribor za jelo... Ne vidim neki problem u ovakvim stvarima, problem je kad se svaka rupa ponaša kao da ima Michelinove zvjezdice, a hrana katastrofa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije