Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA I POZITIVNIH PRIMJERA

Ovaj račun koji nam je poslao čitatelj zaista spada u kategoriju Vjerovali ili ne. Pogledajte koliko je platio kavu!

Mali Lošinj
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/4
28.06.2022.
u 11:01

Proveo sam nekoliko lijepih i ugodnih dana u Malom Lošinju i iznenadila me cijena kave u samom centru grada. Platio sam veliku kavu sa mlijekom samo 8 kuna, rekao nam je čitatelj

Da ipak ne deru svi sa cijenama na našoj obali uvjerio nas je jedan čitatelj koji se ugodno iznenadio cijenom kave u jednom ugostiteljskom objektu u Malom Lošinju. Iznenađenje je bilo još i veće s obzirom da ljetuje na otoku gdje su cijene još i veće nego u drugim mjestima na obali. 

Naš čitatelj prošli tjedan naručio je kavu Macchiato, a koja je koštala svega osam kuna. Cijena je to koja se može pronaći još samo u manjim sredinama u unutrašnjosti Hrvatske. 

Foto: Čitatelj

 

- Nisu na svim otocima cijene otišle u nebo. Proveo sam nekoliko lijepih i ugodnih dana u Malom Lošinju i iznenadila me cijena kave u samom centru grada. Platio sam veliku kavu sa mlijekom samo 8 kuna. Jeftinije nego u nekim kopnenim gradovima pa i u mom rodnom Karlovcu - poslao nam je čitatelj. 

Za razliku od toga kafića u Malom Lošinju, u Opatiji ćete Cappuccino platiti i 38 kuna, a o čemu smo jučer pisali. Naime, dva sendviča, tri croissanta, sok od jabuke, Coca-Cola, gazirana voda i dva cappuccina u hotelu Milenij u Opatiji koštaju čak 517 kuna. 

>>Imate li sličnih primjera pošaljite nam na mail dojavi@vecernji.net

Ključne riječi

Komentara 32

BE
Beyonder
12:23 28.06.2022.

Jučer ušetao u Mercedesov salon i ti nisu normalni s cijenama

PA
papiribica
11:15 28.06.2022.

Kad sam mislio da ne može biti većega daveža od televizijskih reportera na ulazu/izlazu iz Lučkog koji guraju mikrofone u tuđa auta, eto pojavila se nova disciplina: koliko košta kava u birtiji... Dajte malo proširite horizonte!

ZA
zagabria8
11:37 28.06.2022.

Jel može reportaža koliko košta celer u Donjoj Planini. Pošaljite ekipu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije