Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVO JOSIPOVIĆ:
Povratak na članak

'Gospođa Grabar Kitarović misli da će se sve riješiti lupanjem šakom po stolu'

Meni nikada nitko nije pisao predizborni program niti mi ga 
je odobravao kao što je to u slučaju HDZ-ove kandidatkinje

Komentari 185

DU
Deleted user
13:00 15.11.2014.

Predsjedniče ti kažeš ,ne može,ne zna i neće,sjećate se vi vašega pobjdeničkog govora poslije prošlih izbora? Rekli ste"Hrvatska će biti sjajna zvijezda na Evropskom nebu" ISTINA; po zadnjem izvješću EK naj gora u Europi: Rekli ste"Pobjedit ćemo ekonomsku krizu,pobjedit ćemo siromaštvo" ISTINA: Po izvješću UNCEF 60% gladne djece i 20 posto siromašnih građana; Rekli ste"Hrvatska će biti zemlja koju zaslužujemo,dom svih poštenih ljudi,neću vas razočarati" ISTINA; Politički progoni,kažnjavanje zvizadača,prisluškivanje telefona,dali još misliš da nas nisi razočarao i da si zaslužio još jedan mandat?

VL
LI
Lisce
13:26 15.11.2014.

Da, Hrvatska treba čvrstu ruku kada se govori o hrvatskim nacionalnim interesima, a ti si jedino čvrstih stavova kada se radi o komunističko-udbaškim interesima. Svi se sjećamo slučaja Perković! Hvala Bogu što je narod progledao. Dolazi nam prava predsjednica! Hrvatska se budi!

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
13:02 15.11.2014.

haj vi Boljsevici odite u Regiju...ahahhahahahah prvo platite ratnu odstetu za Bleiburg,krizni put i sva druga sratista koja ste ostavili iza sebe i odite u miru ili?

VL
BL
blizumlina
13:29 15.11.2014.

Predsjednice Josipovicu, umjesto ovih predizbornih balada koje vrijede manje od novinskog papira na kojem su otisnute, radije vi nama odgovorite na ova pitanja: ->vasa povezanost sa korupcijom u zamp-u -> vasa povezanost sa korupcijom u stedionici „zlatica“ -> od kuda -> od kuda novci za kupnju najmanje bar 5 stanova u zg -> vasa skandalozna suradnja sa sudom u haagu -> apsolutno nezalaganje za hrvatske interese (skandalozna izjave u bih i izraelu, a u ostalim zemljama koje ste posjetli ucinak prakticno nula) -> promicanje „regiona“, snishodljivost i opca preplasenost glede srpskih politicara -> bjelodana povezanost sa bivsom udbom i njenim danasnjim krakovima -> smijesni i nikakav nastup u diplomaciji -> ogroman, skupi, cudni Predsjednikov ured koji doslovno nije opravdao niti jednu potrosenu kunu, a molimo odgovor koliko ste do sada potrosili novaca za svoj ured -> koliko zemalja u Europi ima tako ogroman broj zaposlenih u Predsjednickom uredu -> sastanci sa sorosem o kojima javnosti niste izvijestili ni slova -> sto ste dogovarali u Londonu, zasto je Britanija postala nas strateski partner i sto hrvatska ima od toga ->da li ste suradjivali sa mi6 ->da li se Hrvatska dovoljno zacrvenila kao sto ste obecali (znamo da se crveni od srama sto ima politicare kao vi i kao ostali koji je nisu zeljeli) ->zasto lazete da ste Radivoju Cveticaninu poklonili knjige, kad on navodi da je rijec o dokumentima o sudjenju za ratne zlocine? Sto znaci njegova napomena o vasem napustanju komisije “znat cemo to ceniti”? ->ovih dana mogu se procitati ozbiljne optuzbe da je vas otac direktno odgovoran za ubojstvo obitelji Sevo 1973 god u Italiji, da li ste se zbog toga tako srcano zalagali za “lex Perkovic”?

VL
Avatar navijač
navijač
13:07 15.11.2014.

Narod će Josipoviću i njemu sličnima 18-og pokazati na čijoj je strani , a pokazat će ujedno i rezultat nadolazećih predsjedničkih izbora zbogom Josipoviću i ne ponovio se nikad više!

VL
CG
charliejobs55@gmail.com
13:04 15.11.2014.

još jedan inervju sa samim sobom

VL
HA
Harrawath
13:11 15.11.2014.

mene zanima koje rezultate Ivo Josipovic moze prikazati. Sto je on to tako vazno ucinio za Hrvatsku. E bas nista. Osnovao je ZAMP od kojeg on ima najvise koristi.

VL
Avatar docCL
docCL
13:16 15.11.2014.

Samo daj Yosipovicu pricaj sto vise, iskaci iz svake pastete, iritiraj i one koji su ti bili skloni. Tvoj program niko ne pise, ali ti si po osobnom priznanju pisao smjernice za Dokumentu od Terselicke i Pusica i hvalio si se kako te slusaju. Sdp je projugoslavenska stranka ( izasli su iz Sabora kad je padala odluka o samostalnosti RH), no ti si ih 2003. napustio prvi put , jer rekao si da su oni za tebe preliberalni.Badava sada glavinjas po Ljepoj nasoj i svima povladujes, ti si proslo svrseno vrijeme.

VL
FL
flok
13:04 15.11.2014.

od josipovića smo vidjeli što zna i može, dakle ništa.

VL
Avatar TAJSAM
TAJSAM
13:27 15.11.2014.

Sigurno če biti puno bolje sa Kolindom nego sa ovakovim Predsjednikom koji se slaže sa svima i sa svakim neće pregovarati te reći svoje mišljenje. On se sa svim slažem pa makar bili i protiv Hrvatske samo da se ne svađa i da se netko nebi naljutio na njega. Nikad nije pokazao snagu i poglede za napredak, samo da nekog ne naljuti. Pozdrav dobrim ljudima

VL
FL
flok
13:07 15.11.2014.

Kolinda, kakva god bila, najgori scenarij jest da ne napravi ništa u mandatu poput josipovića, to je najgori scenarij, da bude poput njega

VL
SA
santos008
13:06 15.11.2014.

Bolje lupati sakom po stolu ,nego ko Maksim po diviziji.

VL
BA
barondi
13:01 15.11.2014.

Moto predsjedničke kampanje g. Josipovića u glasi – ''Dajte mi više predsjedničkih ovlasti i priliku da još pet godina odmaram''.

VL
FL
flok
13:10 15.11.2014.

nema on njoj što reći, najgori scenarij jest da ona bude poput njega

VL
IC
iz.croatia@gmail.com
13:19 15.11.2014.

Gospodja Grabar Kitarovic nece probleme rjesavati lupanjem sake po stolu, nego sa timom strucnjaka i gospodarskih savjetnika. Zapravo ona nece imati posebnu izvrsnu funkciju premijera drzave, ali ce svojim politickim i opcim gospodarskim nazorima unijeti puno svjezine u nase uspavano drustvo. Promjene su hitne da se provedu, ali zasigurno ne sa ljudima koji su svoju sansu imali ali je nisu znali iskoristiti.

VL
DO
dobar
13:33 15.11.2014.

Gospodine predsjednice ili bolje vam pada u uho druze predsjednice zar nije cinicno biti na vlasti pet godina ane nista uciniti.Zar nije cinicno svih pet godina izmisljati ustasku zmiju a uzdizati kapu partizanku i slaviti partizanske zlocine nad Hrvatima . Druze predsjednice zar nije cinicno biti na vlasti pet godina ane uciniti nista na ekonomskom planu ne ukazati vladi ni na jednu gresku a ima ih milion. Druze predsjednice nije li cinicno biti na vlasti pet godina i cijelo vrijeme ulagivati se TYadicu i vojvodi Nikolicu. Druze predsjednice zar nije cinicno da se namece cirilica Vukovaru . Druze predsjednice nije li cinicno posvadati se sa svim najboljim prijateljima u evropi radi udbaskih zlocinaca. Druze predsjednice moze se vasi uspjesi ovakovi nabrajati u nedogled zar ste zavrijedili jos jedan mandat po kojim rezultatima. Zemlja je u najvecem siromastvu , najveca nezaposlenost a vlada i Vi nista ne cinite ulagujete se i podilazite Beogradu , izjednacavate branitelje sa agresorima.

VL
C0
cos 01
13:31 15.11.2014.

Da sam ja na mjestu građanke Kolinde Kitarović ja bih Josipoviča kao predsjednika države Hrvatske tužio.Predizborna kampanja nije započela a on neprekidno koristi svoj položaj kako bi je napadao.Njezin jedini grijeh : Pretendira na funkciju koju on trenutno obnaša ibnaša i koju na sve načine nastoji zadržati. Nedopustivo je da predsjednik jedne države, makar znamo da je proisteko i odgajan u totalitarnom sistemu, napada jednu običnu građanku.Druga opcija je, da proglase izbornu kampanju otvorenom. Zašto to ne ćine ? Pitanje legalnosti financiranja kampanje.

VL
DU
Deleted user
13:33 15.11.2014.

lustracija sve do praunuka

VL
FL
flok
13:24 15.11.2014.

ne kužim zašto bi itko glasao za njega osim ako nije umrežen u njihovu stranačku mašinerijui. pokazao je što zna, od njega ništa ne možeš očekivati

VL
KK
konj.kiki
13:23 15.11.2014.

Te bi je istekao rok, kao i tvojim udbaškim prijateljima. Šuti i nemoj se javljati.

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.