Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladni grad

Gospić na minus 23 jutros hladniji i od Moskve

karlobag
Iva Vidović/VLM
14.02.2012.
u 09:36

Temperaturu s Gospićem jutros je u Hrvatskoj dijelio jedino Crni Lug - NP Risnjak

Glavni grad Ličko-senjske županije, već drugi dan zaredom, može se okititi titulom najhladnijega hrvatskog grada. Jutros u 7 sati izmjereno je minus 23 stupnja, što Gospić čini i najhladnijim europskim gradom.

U glavnom gradu hladne Rusije izmjereno je minus 20 stupnjeva, a Moskvu slijedi Skoplje s minus 19.

Temperaturu s Gospićem jutros je u Hrvatskoj dijelio jedino Crni Lug - NP Risnjak. Otočac se hladio na minus 20, dok je na Plitvičkim jezerima izmjereno minus 16 stupnjeva.

Na Zavižanu je zabilježeno minus 14 dok je Udbina bila za stupanj toplija.
Bura se smirila na podvelebitskom području te je Senj zabilježio minus 4, a Karlobag, u kojemu je jučer proglašena elementarna nepogoda zbog bure, jutros je u plusu s izmjerenim jednim stupnjem.

Komentara 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:27 14.02.2012.

Hm Zaje..li smo ruse, što se tiče temperature. Još samo da pronađemo plin i naftu u Gospiću, pa će Lika imati standard Moskve.

IS
istima
10:36 14.02.2012.

Ma nema zime....... dok ne padne inje ;)

MA
Malena15
13:25 14.02.2012.

Bilo je -26 u 7h jutros u Gospiću .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije