Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno u Crnom

Gorjeli Mercedes i BMW poduzetnika, bivšeg policajca

Foto: Frane Šarić
1/3
22.06.2018.
u 09:38

Plamenom je zahvaćen i kombi istog vlasnika koji je bio parkiran u blizini

Noćas oko 3 sata, u Crnom nadomak Zadra, izbio je požar na dva automobila, Mercedesu i BMW-u u vlasništvu 44-godišnjaka.

Plamenom je zahvaćen i kombi istog vlasnika koji je bio parkiran u blizini.

​U tijeku je očevid kojim će se utvrditi uzrok požara, materijalna šteta i sve druge okolnosti događaja - istakli su u zadarskoj policiji.

Neslužbeno doznajemo da je riječ o poduzetniku, navodno bivšem policajcu koji se danas bavi poslovima građevine i prijevoza...

Policijski očevid je u tijeku i otežava ga nevrijeme. Pristup mjestu događaja je zabranjen

Komentara 22

DU
Deleted user
11:03 22.06.2018.

siguro su planili od poštenja

EM
emaras09
12:42 22.06.2018.

Sustiglo ga porijeklo početnog kapitala, zna on dobro tko je potpalio.

PH
Petarstijena-HR
12:53 22.06.2018.

Nakon premlaćivanja djevojke u zadru,i učestalog paljenja vozila-građani se nadaju da će odgovorni i za to plaćeni na vlasti i u policiji, prestati sa suradnjom sa kriminalcima i početi donositi rigorozne zakone, od kojih će ovakvi kriminalci (podmetači požara pod vozila, delikventi, dileri, ubojice) dobivati MINIMALNO od 20.g ZATVORA do doživotno, uz aktiviranje Golog otoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije